"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חסרת שליטה: 0:0 בין הפועל באר שבע ללבסקי סופיה
בצל תקרית ה"שש-בש", הקבוצה של אליניב ברדה שוב הציגה משחק התקפה אנמי, אך שמרה על שער נקי במשחק הראשון בסיבוב המוקדמות השלישי בקונפרנס ליג • הגומלין בשבוע הבא יהיה כבר משימה הרבה יותר מורכבת
הפועל באר שבע. מודעים לבעיות. צילום: אלן שיבר

חסרת שליטה: 0:0 בין הפועל באר שבע ללבסקי סופיה

בצל תקרית ה"שש-בש", הקבוצה של אליניב ברדה שוב הציגה משחק התקפה אנמי, אך שמרה על שער נקי במשחק הראשון בסיבוב המוקדמות השלישי בקונפרנס ליג • הגומלין בשבוע הבא יהיה כבר משימה הרבה יותר מורכבת

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הפועל באר שבע יכולה לקחת את המשחק הערב (חמישי) באצטדיון טוטו-טרנר מול לבסקי סופיה בסיבוב המוקדמות השלישי של הקונפרנס ליג, שהסתיים ב-0:0, כאינדיקציה טובה למה שקורה אצלה בסגל העונה.

בהרכב של אליניב ברדה עלו ארבעה זרים: הלדר לופס, אדריאן פאון, כריס פטרסון ופטריק קלימלה. על אף אחד מהם אין משהו יוצא דופן לספר. לא פעולה יוצאת דופן, שום דבר חריג שמצופה מזרים. זה הספיק כאמור רק לתיקו ביתי מאופס מול הבולגרים.

מיגל ויטור הוא זר על הנייר, אבל עם תעודת זהות כחולה, אבל אצלו זה לא משנה. זר או ישראלי, הוא אחד הדברים הכי טובים בתולדות המועדון. אצל לבסקי שיחקו ארבעה ברזילאים, שחקן מפנמה ועוד מספר זרים. ריקרדיניו, וולטון ומנדש בחלק הקדמי, עשו הרבה צרות להגנת באר שבע. הם הראו הרבה איכות, עד הנגיעה האחרונה.

הפעם, הפועל באר שבע אפילו לא מוצאת את השער, צילום: אלן שיבר

עם קצת יותר איכות, לבסקי יכלה לחזור מטוטו-טרנר גם עם ניצחון. זה לא שלבסקי סופיה יריבה גדולה. היא אולי שם מוכר, אבל לא משהו שקבוצה טופ 3 בישראל לא צריכה לעבור. פה בדיוק המקום שבו אליניב ברדה צריך לבדוק את הבעיות שלו בסגל. זרים שכמעט ולא תורמים, התקפה שמתקשה לנפק מספרים והגנה עם שחקן אחד שביום טוב מחבר גם את הפחות טובים ממנו.

וזהו נכון לעכשיו. עם זה הוא צריך לצאת בשבוע הבא בניסיון להרוויח את הכרטיס למפגש יוקרתי מול איינטרכט פרנקפורט. מעבר לזה, יש הרבה מקום לדאגה. מה שיש כרגע לא בטוח יספיק בסופיה ואפילו לא בליגת העל שלנו.

0:0 בין הפועל באר שבע ללבסקי סופיה, צילום: אלן שיבר
אליניב ברדה. לא הוציא הרבה מהקבוצה שלו, צילום: אלן שיבר
פטריק קלימלה. עדיין מחפש שער ראשון העונה, צילום: אלן שיבר
אוהדי הפועל באר שבע. רוצים לראות שערים, צילום: אלן שיבר
הלדר לופס, צילום: אלן שיבר
גיא בדש, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
רועי גורדנה, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...