קשה מדי: נבחרת ישראל הצעירה נכנעה 2:0 לאנגליה
אנתוני גורדון (15) ושער יפהפה של אמיל סמית' רואו (68) סידרו לשלושת האריות ניצחון קל מול החבורה של גיא לוזון ביורו הצעירות • הכחולים-לבנים חייבים 3 נקודות במשחק האחרון מול צ'כיה, שגברה 1:2 על גרמניה
Your browser doesn’t support HTML5 audio
חזרה למציאות.אחרי התיקו המרשים נגד גרמניה, הנבחרת הצעירה של ישראל הפסידה 2:0 לאנגליה, אחת המועמדות הבולטות לזכייה באליפות אירופה, אך לאור התוצאה של צ'כיה, לחבורה של גיא לוזון יש עוד סיכוי קטן להעפיל לרבע הגמר.
מהלך המשחק:
דקה 1:יצאנו לדרך!
דקה 4:אנגליה כבר מצאה את הרשת של דניאל פרץ בתום התקפה נהדרת שכללה שער בעקב של אמיל סמית' רואו, אך הקוון הרים את הדגל לנבדל. עדיין 0:0.
דקה 15: שער!! אנגליה עולה ליתרון.מורגן גיבס וויט הגביה כדור לרחבה, אנתוני גורדון שם את הראש ומצא את הרשת של פרץ.
דקה 33:חדשות מעניינות במשחק המקביל בבית - צ'כיה עולה ליתרון מול גרמניה משער של ואצלב סייק, וכרגע עולה למקום השני אחרי האנגלים.
דקה 42:ישראל מתקרבת! הגבהה לרחבה מצאה את דור תורג'מן, שנגח מחוץ למסגרת.
דקה 45+1:כמה שזה היה קרוב! ישראל קיבלה כדור חופשי על סף הרחבה, ואיתן אזולאי לקח אחריות וסחט הדיפה גדולה מג'יימס טראפורד.
תוצאת מחצית: אנגליה - ישראל 0:1
דקה 49:כמעט ה-0:2 של אנגליה. מדואקה נשלח קדימה אבל ממטרים ספורים שולח את הכדור החוצה.
דקה 68: שער! 0:2 ענק לאנגליה!התקפה אדירה הסתיימה עם שער של סמית' רואו מחוץ לרחבה, בישול שני לגיבס וויט.
דקה 70:במשחק המקביל, גרמניה משווה ל-1:1 מול צ'כיה, בזכות שער של אנג'לו סטילר.
דקה 87:צ'כיה עולה ל-1:2 מל גרמניה! מרטין וידיק מצא את הרשת והחזיר את הצ'כים למקום השני בבית.

