אנחנו בדרך הנכונה, נבחרת הנוער יכולה להפתיע את ברזיל

ההישג של הנבחרת הוא תהליך של שנתיים עבודה, בחירת צוות, בחירת שחקנים • ההצלחה הזאת היא לא משהו חד־פעמי, ראיתי את ברזיל מול תוניסיה וזאת נבחרת ברמה מאוד גבוהה, אבל אנחנו נוכל לתת פייט • משה סיני בטור מיוחד ל"ישראל היום"

תאי עבד במדי בנבחרת הצעירה. צילום: AP

ההישג של נבחרת הנוער הוא תהליך של שנתיים עבודה, בחירת צוות, בחירת שחקנים. החיבור של השחקנים עם הצוות המקצועי יחד עם כמות המשחקים שהם עשו זה הדבר שהוביל לשם.

זה שבוני גינצבורג נמצא איתם מתחילת הדרך ותומך בהם בכל דבר, זה בוודאי דבר שעזר מאוד. ואגיד לכם את האמת, אני לא רואה את ההצלחה הזאת כמשהו חד־פעמי. גם הנבחרת האולימפית, גם הנבחרת הבוגרת וגם הנבחרת עד גיל 17 עומדות להיות אורחות במפעלים האלה.

מתוך היכרות שלי עם השחקנים, לפי האופי שלהם, היכולת שלהם, בוודאות יהיו ארבעה-חמישה שחקנים מהנבחרת הזאת שיגיעו בעתיד לנבחרת הבוגרת.

באקדמיה של השנתונים של 2010-2008 יהיו גם שחקנים שישתלבו בנבחרות הצעירות ובעתיד גם בבוגרת, וזה חלק מהתהליך שההתאחדות לכדורגל מנחילה ונותנת לנו את כל הכלים. מניסיון של שנים אני אומר - אנחנו בדרך הנכונה.

ומה יהיה נגד ברזיל? אנחנו ערים ליכולת ולאיכויות שלהם, אבל אני תמיד מאמין שאפשר להפתיע. מה שעשינו עד עכשיו זה מדהים, והשחקנים יצטרכו לבוא וליהנות מהמשחק ולנסות לעשות את הדברים שהביאו להם הצלחה גם באליפות אירופה עד הגמר, וגם עכשיו עד לרבע הגמר.

ראיתי את ברזיל מול תוניסיה וזאת נבחרת ברמה מאוד גבוהה, והרבה תלוי איך המשחק יתפתח, אבל אנחנו נוכל לתת פייט. בכל מקרה את שלנו כבר עשינו, ועשינו ברמה מאוד גבוהה.

כותב הטור הוא ראש מערך הסקאוטינג של נבחרות ישראל הצעירות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הביא לדפוס: שי ארצי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר