"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בוני גינצבורג בטור מיוחד: המונדיאליטו זו משימה לאומית
המנהל המקצועי של נבחרות הנוער של ישראל בטור מארגנטינה: בסופו של דבר מטרתו של התהליך הוא שהשחקנים יגיעו לנבחרת הבוגרת ויצליחו גם שם
בוני גינצבורג. עם הנבחרת בארגנטינה| צילום: אסי קיפר
שבת, 20:30: רבע הגמר מול ברזיל בכאן 11

בוני גינצבורג בטור מיוחד: המונדיאליטו זו משימה לאומית

המנהל המקצועי של נבחרות הנוער של ישראל בטור מארגנטינה: בסופו של דבר מטרתו של התהליך הוא שהשחקנים יגיעו לנבחרת הבוגרת ויצליחו גם שם

,עודכן
0השמעה

מה שקורה עם נבחרת הנוער בארגנטינה (שבת ,20:30, רבע הגמר נגד ברזיל בכאן 11) מניב סיפוק גדול, אושר וגאווה. ברמה האישית, אני מרגיש שלעבוד עבור הכדורגל הישראלי זו זכות ואני רואה בכך שליחות וציונות.

את הנבחרת הזו אני מלווה במשך שנתיים. אנחנו עובדים בצוותים, ומשה סיני, שזו זכות גדולה לעבוד איתו, שותף איתנו בכל. דרך בחירת הכישרונות, השנתונים האיכותיים והחיבור של אופיר חיים עם השחקנים עצמם - הכל מתחבר למשהו מיוחד.

יש כמה אבני דרך שמבחינתי הן חשובות להצלחה. ראשית, קידום שחקנים ברמה בינלאומית על ידי הנבחרות הצעירות. במועדונים ובמחלקות הנוער צריכה להיות תמיכה בכל נושא הפיתוח.

אופיר חיים, במנדוסה,צילום: AP

אבן דרך נוספת היא ההזדמנות שצריכה להינתן לכל ילד בארץ לשחק כדורגל ולקבל מענה להתפתחות שלו. ישנו מסלול שעובר דרך מרכזי הפיתוח, האקדמיה, הנבחרות הצעירות ואז לראש הפירמידה - לבוגרים, בעוד יוסי בניון ואלון חזן עוקבים ומעורים בכל.

כיום ישראל במקום ה־78 בעולם, וכשאני מסתכל קדימה, החזון הוא לראות אותנו במקום ה־30 לפחות. אם נהיה שם, זה אומר שיהיו לנו בין 15 ל־20 שחקנים בליגות הבכירות באירופה. כיום יש לנו רק אחד. השאיפה שלנו היא שעוד שחקנים ייצאו ויתפתחו ברמות הגבוהות. כבר עכשיו נעשית עבודה עם שנתון 2010, ילדים בני 12 ו־13, הדור הבא. אנחנו צריכים סבלנות והבנה שיש פה תהליך. בנבחרת הנוער אפשר לומר שעמדנו ביעד.

בסופו של דבר מטרתו של התהליך הוא שהשחקנים יגיעו לנבחרת הבוגרת ויצליחו גם שם. אנחנו מאמינים בהם מאוד, הם נותנים לנו את כל הסיבות לכך וכל מה שקורה כאן הוא משימה לאומית, לא פחות.

נבחרת הנוער של אופיר חיים חוגגת על הדשא בארגנטינה,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בוני גינצבורג הוא המנהל הטכני של הנבחרות הצעירות בהתאחדות לכדורגל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו