"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חדרה ניצחה את בני סכנין 2:3 ונשארה בליגת העל

במשחק הבכורה של ניסו אביטן בקבוצה, שחקניו הראו לא מעט אופי והצליחו לחזור מפיגור פעמיים • חורי (8) ופלומן (61) כבשו למארחת, סיסה (43), בוראר (73) ואלפרד (79) הפכו • במשחק נוסף: בני ריינה ניצחה את בית"ר ירושלים בטדי 0:1

,עודכן
0השמעה
שחקני חדרה חוגגים בסיום. צילום: מאור אלקסלסי

ערב לחוץ מאוד עבר על שחקני ואוהדי הפועל חדרה שניצחה הערב (שבת) את בני סכנין בדוחא 2:3, ובזכות התיקו 2:2 של עירוני קריית שמונה והפועל תל אביב, הקבוצה של ניסו אביטן הבטיחה עוד עונה בליגת העל.

המאמן של חדרה עלה עם מערך של רביעייה בהגנה, כשמנגד מחמוד קנדיל עלה להופעת פרידה מסכנין בדוחא. כבר בדקה השמינית בסיל חורי נותר פנוי ברחבה ונגח פנימה מכדור קרן את היתרון של המארחת. בדקה ה-23 המשחק נעצר לשתי דקות עם זריקת אבוקות לרחבה של קנדיל כמחווה לפרידה ממנו עם תנועות תודה של השוער לקהל המקומי. בירם כיאל זכה בדקה ה-36 למסירה נהדרת ממארון גנטוס, אך מצא בנגיחה רק את המשקוף של רובי לבקוביץ'. רגע אחרי שקנדיל הציל מצב נהדר מסער פדידה, עידו לוי נגח למשקוף וג'ונתן סיסה (43) הבקיע מקרוב את השוויון המיוחל של החדרה.

המחצית השנייה נפתחה עם מצב נהדר של פדידה שבעט בעוצמה למשקוף, ומהצד השני פביאן ספורקסלדה מצא את פרדי פלומן שנגח מקרוב את ה-1:2 של סכנין. חדרה לחצה על מנת למצוא את השוויון, ובדקה ה-73 סמי בוראר בעט בעוצמה לרשת של עבד יאסין שהחליף את קנדיל. כעבור 6 דקות כדור חופשי של הקשר הכובש הגיע לעידו לוי שהוריד בנגיחה לסטיבן אלפרד שכבש את המהפך (79) והשאיר את חדרה בליגת העל לעונה נוספת.

צילומים: מאור אלקסלסי

מחמוד קנדיל. לא ככה רצה להיפרד מסכנין,
אבוקות ביציעי סכנין,
משחק חם בדוחא,

בית"ר ירושלים – בני ריינה 1:0

יוסי אבוקסיס החליט לערוך לא פחות מתשעה שינויים בהרכב אחרי חצי גמר גביע המדינה וזה עלה לו בהפסד לעולה החדשה, שהצליחה להבטיח סופית הישארות בליגה. נכון, המשחק היה חסר חשיבות עוד לפני תחילתו, אבל לפחות על כר הדשא ראינו לא מעט הזדמנויות משני הצדדים, כולל בעיטה של אזולאי שהדביק כדור לעמוד בדקה ה-32.

שחקני ריינה חוגגים הישארות בליגה,צילום: דני מרון
משחק חם בטדי,צילום: דני מרון
שחקני ריינה בסיום,צילום: דני מרון
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לשמחתה של האורחת מארק קוסטה כבש את שערו השמיני העונה בפנדל בדקה ה-55, והקבוצה של שרון מימר השלימה מסע הישרדות מרשים בליגת העל במחזור הלפני אחרון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר