"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אוהדי הפועל באר שבע במכתב לבית הדין: "לא ניתן להשתיק מאות עדים"

האוהדים האדומים זועמים על החלטת בית הדין של ההתאחדות לכדורגל • "לשחקני הקבוצה יוחסו עבירות כלליות שמעידות על הדיפת המתקפה של חיפה בלבד"

0השמעה
אוהדי הפועל באר שבע. למצולמים אין קשר לכתבה
אוהדי הפועל באר שבע. למצולמים אין קשר לכתבה. צילום: אלן שיבר

אחרי ההודעה כי בית הדין לכדורגל החליט להעמיד לדין 12 שחקנים שהיו מעורבים בתקרית האלימה בסיום המשחק בין הפועל באר שבע ומכבי תל אביב, אוהדי הקבוצה הגישו היום (רביעי) באמצעות עורכת הדין בת-אל חיים יואל מכתב נגד בית הדין.

במכתב נרשם: "לאור ההחלטה אוהדי הפועל ב"ש שוקלים הגשת עתירה מנהלית. כתב האישום מבוסס על דו"ח השופט, דוח המשקיף וצילום של האירוע ממצלמות הטלוויזיה. התובע ביסס כתב אישום על סמך ראיות סלקטיביות בהימנעות מכוונת מעדים ישירים לאירועי אלימות מצד שחקני חיפה. וזאת בניגוד לסעיף ו' 3 לתקנון המשמעת של התאחדות הכדורגל. וכן מסרטונים חד משמעיים ללא כל חשש לקבילותם כאשר ישנם סרטוני מקור, ומצלמי הסרטונים מוכנים להיחקר".

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

עו"ד בת-אל חיים יואל, צילום: ללא

"בבחינה מדוקדקת של הסרטונים והעדויות עולה כי שחקני חיפה התגרו באופן מכוון בשחקני ב"ש ואוהדיהם וכפי שגם ניתן לראות מעובדות כתב האישום שחקני חיפה מואשמים בעבירות אלימות קשות בדמות אגרופים, חבלות, מכות פיזיות ותקיפה ישירה של שחקנים ואוהדים. לעומת זאת לשחקני ב"ש יוחסו עבירות כלליות שמעידות על הדיפה של המתקפה של חיפה בלבד", נכתב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בסיום המכתב נרשם: "באם הייתה התייחסות לכלל הסרטונים והעדויות מהשטח היה ניתן לעשות צדק ולראות כי למעשה שחקני באר שבע נקלעו למתקפה. לא יתכן כי מוגש הליך ללא חקירה ממצא של האירוע, ללא כלל הסרטונים ותמונה מלאה של האירוע עם תחילתו והתפתחותו עד לסיומו, ולתלוש חלק קטן מתוך אירוע שלם ולבחור ראיה אחת מכלל ראיות קיימות הינו עיוות דין משמעותי. עיוות הדין פוגע בתחושת הצדק ובהגינות הספורט הראויה. אוהדי הפועל ב"ש ילחמו על עשיית הצדק ומניעת עיוות הדין. לא ניתן להשתיק מאות אוהדים שהיו עדים בחושיהם לאמת בטענה כי הראיות מצטמצמות לסרטון אחד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר