לקראת קריית שמונה: אוהדי הפועל ת"א פתחו בקמפיין תרומות כרטיסים לילדים
במטרה למלא את בלומפילד בקרב התחתית החשוב מול הצפוניים ביום שבת (18:45), האוהדים האדומים הרימו יוזמה מבורכת לדור הבא

ביום שבת הפועל תל אביב תארח את עירוני ק"ש למשחק חשוב מאוד בקרבות ההישרדות בליגת העל. האדומים זקוקים לנקודה על מנת להישאר בליגה, אבל עדיין קיים חשש גדול בקרב אנשי המועדון והאוהדים שהפסד יסבך מאוד את המצב של הקבוצה למרות פער 5 הנקודות מהקו האדום.
במטרה למשוך כמה שיותר קהל לאצטדיון בלומפילד בשבת (18:45), מספר אוהדים של הפועל החליטו לפתוח בקמפיין תרומות כדי להביא כמה שיותר ילדים ליציעים ולייצר חוויה לדור הבא. על כל 20 ₪ שנתרמים, נרכש כרטיס ויינתן לילד.
גם בהנהלת הקבוצה שבקרוב תיכנס לידיים של קבוצת הרכישה האמריקנית, מנסים ליצור במשחק הבית האחרון של העונה אווירה טובה לשחקנים ופתחו במכירת כרטיסים במחיר אחיד של 50 שקלים.
לתרומות - https://web.payboxapp.com/?v=j&g=644fabfde3a3f70008c8092a#/
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו