"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אף שיוכל להרוויח כמעט כפול, במכבי חיפה מבהירים: "ברק בכר תחת חוזה"

לצד ההתעניינות מהכוכב האדום בלגרד, רק פיצוי של מיליון יורו לפחות יגרום לירוקים לשחרר את המאמן המוערך • נכון לרגע זה אומרים במועדון: "אין עליו שום הצעה"

,עודכן
0השמעה
ברק בכר. היכן יהיה המאמן המוערך בעונה הבאה?, צילום: מאור אלקסלסי

מכבי חיפה לא תשחרר את המאמן ברק בכר בקיץ ללא פיצוי כספי של מיליון יורו לפחות. בכר חתום אצל הירוקים לעונה הבאה ועל אף התעניינות מצד קבוצות בחו"ל, אין עדיין הצעה רשמית על שולחנו של הבעלים יעקב שחר.

ראשי הכוכב האדום בלגרד הביעו לאחרונה עניין בבכר והבינו כי הוא מחזיק בחוזה בחיפה. ספק אם הסרבים יסכימו לשלם סעיף יציאה גבוה, אך לגבי שכר, הם יוכלו לשלם מספרים שינועו סביב ה-700 אלף יורו לעונה, כמעט כפול משכרו של בכר כיום במכבי חיפה.

יחד עם זאת, העונה, יחד עם מענקים שקיבל המאמן, הסכומים לא רחוקים מהמספרים שיכולים לשלם בבלגרד או קבוצות אחרות בדרג ב' ו-ג' באירופה. חשוב לציין כי בסביבתו של בכר הבהירו כי נכון לרגע זה, אין שום סיכום בקבוצה אחרת והוא מחזיק בחוזה במכבי חיפה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במועדון עצמו הבהירו ברוח דומה כי "אין שום הצעה ולברק בכר יש חוזה". בכר עצמו הבהיר בעבר כי בעתיד ירצה להתקדם לקבוצה באירופה, אך לא לכל מקום ולא בכל סכום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר