ברק אברמוב ויוסי אבוקסיס. לא פתרו את העניינים ביניהם | צילום: אורן בן חקון

המתיחות בבית"ר ירושלים נחשפת: זה מה שקדם להחלטה של ברק אברמוב להשאיר את יוסי אבוקסיס

עוד לפני ההודעה של הבעלים על המשך העסקתו של המאמן גם בעונה הבאה, השניים היו צריכים לפתור מספר עניינים הקשורים לאכזבות המקצועיות במועדון • גורם המעורה בפרטים סיפר: "היה ברור שיוסי יישאר, הוא לא מאמן זול, אבל הכי מגיע לו להמשיך" • דנילו אספרייה בקולומביה: "צריך לחשוב על עתידי בקבוצה"

על פניו אף אחד לא צריך להיות מופתע מההודעה אתמול (שלישי) של בעלי בית"ר ירושלים, ברק אברמוב, על כך שיוסי אבוקסיס ימשיך בקבוצה גם בעונה הבאה. "היה קונצנזוס שאבוקסיס יישאר", טען גורם במועדון. 

אבל מאחורי הקלעים מסתבר כי ההודעה של אברמוב לא הגיעה סתם בתזמון הזה של הרמת הכוסית של המועדון לכבוד חג הפסח. בשבוע שעבר הבעלים בילה בחופשה פרטית עם אבוקסיס, לאחר שבין השניים הורגשה מתיחות קלה במשך מספר ימים קודם לכן.
 
הבעלים מצד אחד היה מאוכזב מזה שהקבוצה לא העפילה לפלייאוף העליון ואיבדה הכנסות פוטנציאליות בגובה של 5-6 מיליון שקלים. מנגד, המאמן לא אהב לראות פרסומים כאלה ואחרים בנוגע לעתידו והרגיש קצת חוסר הערכה, לאור העונה המוצלחת של הקבוצה, שפתחה את העונה ללא הכנה, ללא שחקנים, נבנתה תוך כדי ורק רצתה לשרוד.  

גורם המעורה בפרטים סיפר: "היה ברור שאברמוב ירצה להשאיר את יוסי. כולם ידעו את זה. היו כמה עניינים לפתור, היה כאן גם שיקול כלכלי כי אבוקסיס לא מאמן זול, אבל ליוסי הכי מגיע להמשיך". כעת לצדדים כאמור נותר רק להגיע לסיכום רשמי על החוזה לעונה הבאה.

 
יוסי אבוקסיס. "היה קונצנזוס שיישאר", צילום: אורן בן חקון
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בתוך כך, הקשר דנילו אספרייה, סובל מרגישות בברך וסוחב פציעה הרבה זמן, ועושה רושם שבבית"ר יתנו לו מנוחה בימים הקרובים והוא יחמיץ את המשחק נגד הפועל חיפה. אגב, אספרייה התראיין בקולומביה וטען: "בית"ר רוצה אותי לעוד שנתיים אבל אני מחוץ לקולומביה כבר הרבה שנים וצריך לחשוב על זה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...