"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המתיחות בבית"ר ירושלים נחשפת: זה מה שקדם להחלטה של ברק אברמוב להשאיר את יוסי אבוקסיס

עוד לפני ההודעה של הבעלים על המשך העסקתו של המאמן גם בעונה הבאה, השניים היו צריכים לפתור מספר עניינים הקשורים לאכזבות המקצועיות במועדון • גורם המעורה בפרטים סיפר: "היה ברור שיוסי יישאר, הוא לא מאמן זול, אבל הכי מגיע לו להמשיך" • דנילו אספרייה בקולומביה: "צריך לחשוב על עתידי בקבוצה"

,עודכן
0השמעה
ברק אברמוב ויוסי אבוקסיס. לא פתרו את העניינים ביניהם, צילום: אורן בן חקון

על פניו אף אחד לא צריך להיות מופתע מההודעה אתמול (שלישי) של בעלי בית"ר ירושלים, ברק אברמוב,על כך שיוסי אבוקסיס ימשיך בקבוצה גם בעונה הבאה."היה קונצנזוס שאבוקסיס יישאר", טען גורם במועדון.

אבל מאחורי הקלעים מסתבר כי ההודעה של אברמוב לא הגיעה סתם בתזמון הזה של הרמת הכוסית של המועדון לכבוד חג הפסח. בשבוע שעבר הבעלים בילה בחופשה פרטית עם אבוקסיס, לאחר שבין השניים הורגשה מתיחות קלה במשך מספר ימים קודם לכן.
הבעלים מצד אחד היה מאוכזב מזה שהקבוצה לא העפילה לפלייאוף העליון ואיבדה הכנסות פוטנציאליות בגובה של 5-6 מיליון שקלים. מנגד, המאמן לא אהב לראות פרסומים כאלה ואחרים בנוגע לעתידו והרגיש קצת חוסר הערכה, לאור העונה המוצלחת של הקבוצה, שפתחה את העונה ללא הכנה, ללא שחקנים, נבנתה תוך כדי ורק רצתה לשרוד.

גורם המעורה בפרטים סיפר: "היה ברור שאברמוב ירצה להשאיר את יוסי. כולם ידעו את זה. היו כמה עניינים לפתור, היה כאן גם שיקול כלכלי כי אבוקסיס לא מאמן זול, אבל ליוסי הכי מגיע להמשיך". כעת לצדדים כאמור נותר רק להגיע לסיכום רשמי על החוזה לעונה הבאה.

יוסי אבוקסיס. "היה קונצנזוס שיישאר",צילום: אורן בן חקון
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בתוך כך, הקשר דנילו אספרייה, סובל מרגישות בברך וסוחב פציעה הרבה זמן, ועושה רושם שבבית"ר יתנו לו מנוחה בימים הקרובים והוא יחמיץ את המשחק נגד הפועל חיפה. אגב, אספרייה התראיין בקולומביה וטען: "בית"ר רוצה אותי לעוד שנתיים אבל אני מחוץ לקולומביה כבר הרבה שנים וצריך לחשוב על זה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר