"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
במכבי חיפה בירכו את פרנצדי פיירו ועבדולאי סק: "חשוב לביטחון לפני משחק העונה"
חלוץ הירוקים הבקיע את השני ב-0:4 על מונטסראט, שהעלה את נבחרתו לדרג א' של ליגת האומות בצפון ומרכז אמריקה • הבלם גרף שבחים אחרי שהצטיין ב-1:5 של סנגל על מוזמביק: "הרבה שנים לא היה בלם כזה בישראל"
פרנצדי פיירו. האיטי בגביע הזהב | צילום: מתוך טוויטר

במכבי חיפה בירכו את פרנצדי פיירו ועבדולאי סק: "חשוב לביטחון לפני משחק העונה"

חלוץ הירוקים הבקיע את השני ב-0:4 על מונטסראט, שהעלה את נבחרתו לדרג א' של ליגת האומות בצפון ומרכז אמריקה • הבלם גרף שבחים אחרי שהצטיין ב-1:5 של סנגל על מוזמביק: "הרבה שנים לא היה בלם כזה בישראל"

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שער 12 העונה בכל המסגרות.חלוץ מכבי חיפה, פרנצדי פיירו, כבש הלילה (בין שבת לראשון) ב-0:4 של נבחרת האיטי עלמונטסראט ועזר לה לעלות לדרג א' בליגת האומות של צפון ומרכז אמריקה, ולמעשה להעפיל לגביע הזהב.

פיירו פתח בהרכב, רשם 71 דקות והיה אחראי על השער של השני של האיטי בדקה ה-60. מדובר בשערו ה-15 במדים הלאומיים, ב-23 הופעות.

במועדון בירכו את החלוץ, וחלק מהשחקנים עודדו אותו בקבוצת הווטסאפ הקבוצתית כשחלקם הודו: "השער הזה חשוב לביטחון שלו לקראת משחק העונה מול הפועל באר שבע".
שחקן אחר של הירוקים, הבלם עבדולאי סק, הצטיין במשחק של נבחרת סנגל בניצחון 1:5 מול מוזמביק. סק גרף שבחים במולדתו כשפתח ב-11 לצד כוכב נאפולי, קאלידו קוליבאלי.
הבלם בן ה-30 מחזיק בחוזה במכבי חיפה גם לעונה הבאה ובמועדון לא מסתירים את שביעות רצונם מהרכש שהגיע בתחילת העונה במקומו של בוגדן פלאניץ'. "הרבה שנים לא היה בלם בישראל שמשחק בנבחרת כה איכותית עם יכולות כאלה, עשינו עסקה מצויינת", סיכמו בכרמל.
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עבדולאי סק במדי נבחרת סנגל. מכבי חיפה מרוצה מאוד, צילום: מתוך טוויטר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...