במכבי חיפה בירכו את פרנצדי פיירו ועבדולאי סק: "חשוב לביטחון לפני משחק העונה"

חלוץ הירוקים הבקיע את השני ב-0:4 על מונטסראט, שהעלה את נבחרתו לדרג א' של ליגת האומות בצפון ומרכז אמריקה • הבלם גרף שבחים אחרי שהצטיין ב-1:5 של סנגל על מוזמביק: "הרבה שנים לא היה בלם כזה בישראל"

פרנצדי פיירו. האיטי בגביע הזהב, צילום: מתוך טוויטר

שער 12 העונה בכל המסגרות. חלוץ מכבי חיפה, פרנצדי פיירו, כבש הלילה (בין שבת לראשון) ב-0:4 של נבחרת האיטי על מונטסראט ועזר לה לעלות לדרג א' בליגת האומות של צפון ומרכז אמריקה, ולמעשה להעפיל לגביע הזהב.

פיירו פתח בהרכב, רשם 71 דקות והיה אחראי על השער של השני של האיטי בדקה ה-60. מדובר בשערו ה-15 במדים הלאומיים, ב-23 הופעות.

במועדון בירכו את החלוץ, וחלק מהשחקנים עודדו אותו בקבוצת הווטסאפ הקבוצתית כשחלקם הודו: "השער הזה חשוב לביטחון שלו לקראת משחק העונה מול הפועל באר שבע". 
 

 
שחקן אחר של הירוקים, הבלם עבדולאי סק, הצטיין במשחק של נבחרת סנגל בניצחון 1:5 מול מוזמביק. סק גרף שבחים במולדתו כשפתח ב-11 לצד כוכב נאפולי, קאלידו קוליבאלי.
 
הבלם בן ה-30 מחזיק בחוזה במכבי חיפה גם לעונה הבאה ובמועדון לא מסתירים את שביעות רצונם מהרכש שהגיע בתחילת העונה במקומו של בוגדן פלאניץ'. "הרבה שנים לא היה בלם בישראל שמשחק בנבחרת כה איכותית עם יכולות כאלה, עשינו עסקה מצויינת", סיכמו בכרמל. 
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עבדולאי סק במדי נבחרת סנגל. מכבי חיפה מרוצה מאוד, צילום: מתוך טוויטר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר