"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דורון ליידנר: "הקהל מרגיש שאנחנו יכולים לעלות לטורניר גדול"

מגן הנבחרת נשמע בטוח באמון שהאוהדים מביעים בנבחרת לקראת פתיחת קמפיין מוקדמות יורו 2024 • "תמיד כייף לדעת שהקהל מחובר" • בלומפילד צפוי להיות מלא בכ-30 אלף צופים

,עודכן
0השמעה
הקהל מגבה את הנבחרת, צילום: אלן שיבר

אצטדיון בלומפילד יהיה מלא בשבת עם פתיחת קמפיין מוקדמות אליפות אירופה.נבחרת ישראל תפגוש את קוסובווכ-30 אלף צופים יעמדו מאחורי אלון חזן והשחקנים שלו, סוג של הבעת אמון מצד הקהל הישראלי.

ברמה המקצועית, החלוץ ליאל עבדה מתאמן בינתיים עם מאמן אישי בשל הפציעה בשריר הארבע ראשי. הבלם עיאד אבו עביד סוחב פציעה בשרירי הבטן ולא התאמן, אלא הוריד עומסים. בכל מקרה, אבו עביד יהיה בסגל מול קוסובו והרצון הוא להביאו רענן כדי שיוכל לפתוח בהרכב.

המגן דורון ליידנר, שצפוי לפתוח כמגן שמאלי, מגיע אחרי שער ובישול במדי אוסטריה וינה ואמר: "כנראה שהקהל מרגיש שאנחנו יכולים לעלות לטורניר גדול אז הם רוצים לבוא לעזור לנו. תמיד כיף לדעת שהקהל מחובר, אנחנו מאוד צריכים את זה". ברמה האישית אמר: "שמח שאני מגיע אחרי משחק טוב, חזר לי הביטחון וגם אני מקבל יותר דקות משחק. כיף לבוא ככה".

אלון חזן. יש רוח גבית,צילום: אלן שיבר

על מה שצפוי לנבחרת אמר ליידנר, כולל תפקודו בקו של ארבעה בהגנה אמר: "מקווה לעשות את הכי טוב שיש, מאמין שאצליח לעשות את העבודה באיזה תפקיד שאהיה. הבית שוויוני, כל הקבוצות יכולות לעלות ומקווים שאנחנו נעלה". על האמון שקיבל מיוסי בניון ואלון חזן: "את הקריירה שלי בנבחרת התחלתי עם יוסי ואלון, הם סבלניים איתי וכיף לדעת. בינתיים התוצאות טובות, מקווים לעשות להמשיך גם בקמפיין הזה”.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אלון חזן, מאמן נבחרת ישראל התייחס אף הוא לנושא הקהל: "זה כל כך לא מובן מאליו ליהנות מהבעת אמון כזאת של הקהל ואנחנו באמת אומרים תודה לכל אחד ואחת. גאווה עצומה. אני מבטיח שנעשה הכל, שלא נוותר על אף כדור והלוואי שגם הפעם נחגוג יחד בסיום המשחק. הביחד הזה הוא מקור העוצמה הכי גדול שלנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר