האדומים יתרכזו במאבקי ההישרדות | צילום: אלן שיבר

האם הפועל תל אביב תמנה מאמן זר בעונה הבאה?

האדומים הולכים על שינוי משמעותי בצד המקצועי: "תהיה קבוצה אחרת לגמרי" • היועץ המקצועי ניק האמונד צפה ב-1:0 למכבי חיפה, עדיין לא ברור גם כסף ישקיעו הבעלים החדשים כדי להעמיד סגל איכותי

אפשר לא לאהוב את הדרך שבה הפועל ת"א שיחקה אמש (שני) נגד מכבי חיפה בהפסד 1:0, אבל מבחינת מאמן האדומים חיים סילבס, זו היתה הדרך היחידה כדי לנסות לעקוץ את המוליכה.

"הפערים היו גדולים, אבל אם הייתי צריך הייתי לוקח את אותם מחר לאותו טיול", אמר סילבס והוסיף, "כשהגעתי לכאן המצב של הקבוצה היה מאוד קשה אבל מאז דברים התייצבו ואנחנו תחרותיים בכל משחק. אני לא מנסה למצוא חן בעיניי מישהו, לא מנסה לדאוג לפרנסה שלי לעונה הבאה ולדאוג לחוזה, המטרה היא להישאר בליגה".

סילבס לא סתם אומר את הדברים האלה. הוא שומע היטב וקורא על כך שהיועץ המקצועי, ניק האמונד והבעלים החדשים, נוטים למנות מאמן אחר במקומו, ככל הנראה זר, וכרטיס הביקור שלו לעונה הבאה - לא משנה לאיזה קבוצה, יהיה בכך שיצליח להשאיר את האדומים בליגה, ולכן הדרך, במשחקים מסוימים כמו נגד הירוקים, פחות מעניינת אותו.

ועכשיו לניק האמונד, שנכח אמש במשחק בבלומפילד. בימים האחרונים היועץ המקצועי של הפועל  קיים המון פגישות עבודה בעיקר עם סוכני שחקנים, ועם חן סול, שיהיה מנהל מחלקת הכדורגל וינהל את הדברים מבחינה מקצועית כשהוא לא יהיה בארץ.

האמונד בבלומפילד, צילום: אלן שיבר

האמונד החל להכיר מקרוב את השטח, לדון לגבי שחקנים פוטנציאלים ובנוגע לאלה שנמצאים כרגע בסגל, האם להמשיך איתם או לא, כשעל פי ההערכות "תהיה קבוצה אחרת בעונה הבאה, יהיה שינוי גדול בסגל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בנוגע לתקציב העתידי, יש המון שמועות והערכות לגבי מה יהיה בעונה הבאה, כמה כסף המיינצברגים הולכים להשקיע, אבל על פי מקורבים לבעלים, בשלב הזה אין עדיין החלטה סופית בנושא. "יכול להיות שיהיה תקציב גדול ויהיה כסף להביא שחקנים רציניים ויכול להיות שלא", אמרו בהפועל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...