"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הכל פתוח בלאומית: הפועל פתח תקווה הפסידה, מכבי ועירוני טבריה ניצחו
המוליכה ספגה 1:0 מפתיע בבית מהפועל רמת גן • היריבה העירונית חגגה עם 1:4 גדול על בני יהודה • הצפוניים ניצחו 1:2 את הפועל כפר סבא בחוץ • הפער בפסגה הצטמצם לשתי נקודות בלבד
מכבי פתח תקווה חוגגת. יחזק את הקבוצה של בני לם? | צילום: ברני ארדוב

הכל פתוח בלאומית: הפועל פתח תקווה הפסידה, מכבי ועירוני טבריה ניצחו

המוליכה ספגה 1:0 מפתיע בבית מהפועל רמת גן • היריבה העירונית חגגה עם 1:4 גדול על בני יהודה • הצפוניים ניצחו 1:2 את הפועל כפר סבא בחוץ • הפער בפסגה הצטמצם לשתי נקודות בלבד

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כלום עוד לא סגור.הפועל פתח תקווה יכלה לסיים את היום (שישי) בפער שמונה נקודות בפסגה, אך הפסידה במפתיע 1:0 להפועל רמת גן, בעוד מכבי פתח תקווה השנייה חגגה עם 1:4 על בני יהודה וצמצמה את הפער בפסגה לשתי נקודות בלבד.

גלאופילו האסלביינק פלייטר כבש לזכות רמת גן על סף השריקה למחצית הראשונה וסידר לה ניצחון חוץ קשה על המוליכה המאוכזבת.

במקביל, מאור לוי (7), עידן טוקלומטי (50), טל בן חיים (54, פ') ואיליה שקורין (68) סידרו למכבי פתח תקווה ניצחון ענק על בני יהודה, בעוד שקד נבון רק השווה זמנית (10).

טל בן חיים כובש את השלישי בפנדל,
בני לם ואלישע לוי. קרובים קרובים, צילום: ברני ארדוב
אוהדי בני יהודה, צילום: ברני ארדוב
אוהדי מכבי פתח תקווה, צילום: ברני ארדוב

מי שעוד יכולה לסמן וי היא השלישית בטבלה, עירוני טבריה, שניצחה 1:2 את הפועל כפר סבא ושמרה על פער שלוש הנקודות מהמקום השני. מתנאל טדסה כבש ראשון (65), עומר פדידיה (81) השווה עבור הירוקים, ואלי בלילתי החזיר את היתרון לאורחת שתי דקות מאוחר יותר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במשחקים נוספים:הפועל עפולה - הפועל ראשון לציון 2:3, א.ס אשדוד - הפועל עכו 4:1.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...