"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ג'ק אנגלידיס שובר שתיקה: "להאשים את ברק יצחקי זה שטויות"

נציגו של בעלי מכבי תל אביב מיטש גולדהאר ערך פגישה עם כלי התקשורת, שבה דיבר לראשונה מזה שנה: "הצבנו סטנדרט גבוה מאז שמיטש במועדון, והעונה לא עמדנו בו. אנחנו מאמינים בסגל של הקבוצה" • על טעויות השיפוט: "המצב הזה לא יכול להימשך"

,עודכן
0השמעה
ג'ק אנגלידיס. מדבר לראשונה מזה שנה, צילום: שי ארצי

על רקע המשבר של מכבי תל אביב, ערך היום (ראשון) ג'ק אנגלידיס, נציגו של הבעלים מיטש גולדהאר, פגישה עם כלי התקשורת, שבה דיבר לראשונה מזה שנה על המצב של הצהובים.

אנגלידיס פתח את דבריו והודה:"לא תכננתי להתראיין, אבל אני מרגיש שזה זמן טוב. קראתי וראיתי הרבה דברים, דיברתי עם כולם במועדון וזו הזדמנות טובה כי אולי יש לכם שאלות, ובוודאי גם לאוהדים, אז זה יהיה נכון עבורי לדבר. זה תלוי בכם כמובן ובשאלות שלהם".

"ההרגשה היא אכזבה גדולה. אתם יודעים מה הציפיות, הן שונות. אני מאמין שהצבנו סטנדרט גבוה מאז שמיטש במועדון, וענינו על הסטנדרט הזה. כשאנחנו לא משיגים אותו, אנחנו מאוכזבים. האכזבה היא כי אנחנו מאמינים מאוד בסגל ובכישרון שלנו, אבל אנחנו משחקים פחות טוב".

על הסגל, והעובדה שצירפו רק שחקן אחד בחלון ההעברות אנגלידיס אמר:"אנחנו מאמינים בסגל, אין שחקן שאני לא חושב שיהיה טוב. מאמינים שכולם יכולים לתרום, יש סגל איכותי מאוד אם תנתחו את כל השחקנים. אין כאן שחקן שלא שייך לכאן. אין יותר מדי שוק לשחקנים שרוצים להגיע לכאן, עשינו הרבה הצעות, היה הרבה עניין עד שלב מסוים בשחקנים, אבל אז הם קיבלו הצעות אחרות".

אנגלידיס הגיב לחילופי המאמנים ולביקורת שסופג ברק יצחקי:"בכל ליגה למאמן יש תוחלת חיים, ברוב המקומות זה שנתיים. כמובן שעדיף היה להתקדם בצורה יותר יציבה, אבל זכינו באליפויות בק טו בק עם מאמנים שונים. עדיף שמאמנים יישארו יותר וזה מה שאנחנו רוצים, ואולי נגיע לשם".

"אין אדם שמבקר את עצמו יותר מברק. הוא אדם שמאוד מודע למצב, הוא יודע מה אפשר לעשות טוב יותר. להצביע על אדם אחד ולהגיד שלא ניצחנו בגללו, אני מצטער, אבל זה שטויות ולא נכון. זה לא עוזר למועדון וזה לא נכון. הוא חלק מקבוצה שעושה החלטות יחד, אנחנו מקבלים החלטות יחד. נמאס לי לשמוע ביקורת על אדם אחד, זה צריך להפסיק".

על דרך הפעולה של המועדון:"השתפרנו בקבלת ההחלטות, זה הטבע של הכדורגל, אני לא מאמין שהמועדון מובל רק על ידי המאמן, יש כאלה שיגידו לך שלא הבאנו את השחקנים שרצו אלא את מי שההנהלה רצתה. הייתי במחנה האימונים והייתי פעיל עם ברק בלדבר עם מועמדים לעמדת הבלם".

"ב-10 השנים האחרונות זכינו בחמש אליפויות, סיימנו ארבע פעמים במקום השני ופעם אחת בשלישי. אי אפשר לזכות בכל שנה באליפות. הפסדנו שלושה משחקים ועשינו שש תוצאות תיקו, בתוצאות התיקו האלה היה ההבדל, בחלק מהן לא שיחקנו רע, היו לנו הזדמנויות, זה ההבדל. אני מאמין שאנחנו יכולים להיות טובים יותר, אבל לא חושב שנכשלנו".

על אוסקר גלוך:"כמובן שרצינו שיישאר, אנחנו חושבים שאם היה נשאר זה לא היה מזיק לו לקריירה, הוא יכול היה להתפתח פה. לא ציפינו שיעזוב בינואר, לא רצינו או ציפינו לזה, אבל ידענו שזה יכול לקרות. זה היה נהדר כשהיה פה, מאחלים לו את הטוב ביותר, שחקן פנטסטי שיהפוך את המדינה הזאת לגאה".

על מיטש גולדהאר ותחושותיו:"גולדהאר לקח את המועדון בשלב שלא הצליח לשלם משכורות, כרגע אין שום חובות, המשכורות משולמות בזמן.אני מדבר איתו על מכבי בכל יום, הוא מביע את דעתו בצורה ברורה על הציפיות והסטנדרטים, הוא תמיד מחכה לצפות במשחקים. אני לא רוצה לשים לו מילים בפה, אבל מי שכאן – אכפת לו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

על ריבוי הטעויות של השופטים:"מבין שהעבודה של השופטים קשה, אבל כמו ששחקן שלנו עושה טעויות והוא מקבל צהוב או אדום צריך להיות משהו עם השופטים. באנגליה היה מקרה בין ארסנל לברנטפורד ששופט טענ והוא הושעה בגלל זה. המצב עם השופטים לא יכול להימשך ככה"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר