זה הזמן שלנו: מכבי חיפה במשבר, והמשימה של הקהל משמעותית יותר

הירוקים שוב לא מנצחים משחק שהיו חייבים לנצח, ונראה שמשהו במערכת שם חורק • דיא סבע הפיח חיים בהתקפה, אצילי, שרי וחזיזה עוד יחזרו לעצמם, אבל יש שחקנים שלא לוקחים את ההזדמנויות בשתי ידיים • עכשיו הם צריכים את האוהדים יותר מתמיד

מכבי חיפה במשבר. יכולה עוד לתקן, צילום: אלן שיבר

מכבי חיפה במשבר!

הקבוצה שלנו לא מנצחת משחקים שהייתה חייבת לעבור ועל אף הרכש המרשים בינואר בדמותו של דיא סבע משהו חורק במערכת המשומנת שבנו ברק בכר וגל אלברמן.

חייב לציין לפני הכל שכניסתו של סבע הפיחה רוח חיים בחלק הקדמי ומכבי הגיעה למצבים אבל לא השכילה לשים את הכדור ברשתו של לבקוביץ' שוער הפועל חדרה.

איך אפשר בלי מילה טובה לקהל המדהים של מכבי שדחף במשך כל המשחק והראה בפעם המי יודע כמה שגם בזמנים קשים הקהל הזה הוא השחקן ה-12 של הקבוצה.

הקהל הירוק. השחקן ה-12 של מכבי חיפה, צילום: אלן שיבר

צריך להגיד את האמת, וישנה ביקורת לא קלה על שחקנים שמקבלים הזדמנות ולצערי לא לוקחים אותה בשתי ידיים ורגליים. צ׳יבוטה, שהיה אמור להוביל את החלק הקדמי בצד שמאל, ורז מאיר, שנכנס להרכב בתור מחליפו של קורנו, לא הצליחו ולא השכילו לעשות כלום בהתקפה ועל כך בכר יהיה חייב לתת את הדעת. אין ספק שגם הכושר בו נמצאים שרי ואצילי מדאיג את המערכת ומה שהלך בקלות עד לפני חודש וחצי הולך היום קשה מאוד.

על אף כל זאת אני סמוך ובטוח שבצוות המקצועי ידעו לעשות את ההתאמות הנכונות על מנת למנוע כדור שלג גדול ומשבר שיכול להוביל אותנו החוצה מהמקום בו התרגלנו להיות.

צ'יבוטה. שוב אכזב, צילום: אלן שיבר

ניכר היה שסבע על אף עודף של כמה ק"ג מגיע רעב מאוד לקחת תואר והשכיל לא פעם אחת להיות מאוד מסוכן שהכדור עבר דרכו - מה שנותן לנו עידוד מסוים להמשך העונה. גם כניסתו של מחמוד ג׳אבר וחזרתו מפציעה ממושכת מעודדת ומראה שהוא יכול להיות בורג חשוב מאוד במערך של בכר להמשך העונה המתישה הזאת.

ועדיין מעדיף לסיים בנימה אופטימית. עם כל הדחיפה של הקהל הנפלא בירוק, סבע שיכנס לכושר משחק, וחזרתם לכושר של התותחים הכבדים אצילי, שרי וחזיזה נהיה חייבים להיות אופטימיים על מנת שגם העונה נניף את הצלחת הנכספת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

זה הזמן שלנו כקהל להוריד לחץ מהמערכת, לדחוף בכל משחק ומשחק על מנת להחזיר את הרכבת שדהרה היישר למסלול שאנחנו כל כך רוצים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר