"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בית"ר "גשם של שערים" ירושלים חייבת להיות בפלייאוף העליון
רבעוש אחד, שני משחקים, שיטפון משמיים ומבול של גולים על הדשא - שבעה שערים בית"ריים במרחק של 72 שעות • עם הרכש החדש של ברק אברמוב ויוסי אבוקסיס, הקבוצה מהבירה מתחילה להריח את הצמרת • טור אוהד אופטימי
יון ניקולאסקו| צילום: מאור אלקסלסי

בית"ר "גשם של שערים" ירושלים חייבת להיות בפלייאוף העליון

רבעוש אחד, שני משחקים, שיטפון משמיים ומבול של גולים על הדשא - שבעה שערים בית"ריים במרחק של 72 שעות • עם הרכש החדש של ברק אברמוב ויוסי אבוקסיס, הקבוצה מהבירה מתחילה להריח את הצמרת • טור אוהד אופטימי

,עודכן
0השמעה

זכיתי לראות בשבוע שעבר את בית"ר במשחק גביע מרגש בעפולה - עיר עם חיבור ומאפיינים בית"ריים רבים שנצבעה כולה צהוב שחור, וכך נראה שגם היה אמש (שבת) בקריית שמונה.

אלפי בית"רים נשטפו שוב בגשם העז בצפון ובכל זאת יצאו מחויכים אחרי ניצחון חשוב, במגרש שבדרך כלל קשה לנו בו.

זה התחיל עם מחצית שלא הלהיבה, אבל הרגשנו בה שוב בטוחים יותר בהגנה עם סילבה שנותן שקט בשער ולפניו צמד שחקני הרכש מורוזוב ובורודין שכבר אפשר להגיד שחיזקו את החלק האחורי.

ובחלק הקדמי? לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי שני שערים בבעיטות חדות מחוץ לרחבה לפינת השער. אספרייה הנפלא, שחייבים לדאוג שיישאר פה עונה נוספת, עם בעיטת טיל נוספת לרפרטואר ואיאון ניקולאסקו עם צמד שערים של חלוץ, שכל בית"רי יודע שהוא תופעה של אחת לעשור, במקרה הטוב, הביאו שלוש נקודות אולטרה חשובות לטובת הגעה כמעט בלתי נתפסת בנתוני תחילת העונה - לפליאוף העליון.

ציון לשבח: אבישי כהן - השחקן המשתפר של העונה. משחק קדימה, בלי בושה, משתדל, דוחף. אפילו הרוויח שער יפה של הרבה ביטחון בגביע. בית"רי אמיתי ולגמרי בא בטוב העונה - בכושר הכי טוב שלו. אחלה אבישי.

הזדמנות להגיד שאפו גם לברק אברמוב על רכש מצוין - גם בתחילת העונה וגם בינואר, ועדיין לא ראינו את חלוץ הרכש החדש פרד פריידי.

ומפריידי - לסאטרדיי. בשבת הבאה בית"ר משחקת שוב לצערי ולצערם של אוהדים רבים שומרי מסורת בשבת בצהריים. אז רגע לפני שנכנסים לדיוני העומק על האם צריך לשחק בשבת, אתנחתא של שמחה על מה שיש ועל הנס שנקרא בית״ר ירושלים 2023.

אגב, נתון על כך שבית״ר השנה מלהיבה ומעניינת במיוחד לצפייה: במשחקים של בית״ר הובקעו 73 שערים (39:34). לשם ההשוואה במשחקיה של היריבה העירונית הפועל ירושלים הובקעו 47 שערים, במשחקים של הפועל חיפה 40 שערים בלבד, כשדולקות אחרי בית"ר מבחינת שערים במשחק - מכבי חיפה שבמשחקיה הובקעו 58 שערים והפועל באר שבע עם 61 שערים - שתי האחרונות עם מאזן שערים חיובי מובהק, אך גם הן עם פחות שערים שמובקעים למשחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

והנה קיבלתם עוד סיבה למה בית"ר חייבת להיות בפלייאוף העליון העונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו