תקוות גדולות באינדונזיה: הקרבות של נבחרת הנוער ב-2023
הקרב על ההסברה הישראלית עשוי להגיע לשיאו באליפות העולם בכדורגל עד גיל 20 • אחרי גמר היורו, החבורה של אופיר חיים חולמת על הופעה מכובדת - שתשרת אותה על הדשא, ומחוצה לו • והרי התחזית
, עודכן

גל האנטישמיות והשנאה לישראל, על מגרש הכדורגל ומחוצה לו, יגיע קרוב לוודאי לשיאו בשנה הקרובה. אחד המסעות המעניינים של נבחרות ישראל יהיה לאליפות העולם באינדונזיה לנבחרות עד גיל 20.
השחקנים של אופיר חיים יגיעו למדינה המוסלמית הגדולה בעולם - ממש כמו הסיפורים של שייע פייגנבוים על איך זרקו עליהם נחשים באליפות אסיה. דגל ישראל יונף, "התקווה" תושמע, וכל הסקאוטים החשובים בעולם יישבו ביציע.
זו עשויה להיות אחת מהשעות היפות הבודדות של כדורגל הנבחרות שלנו. אפשר אולי לפנטז על זכייה באליפות העולם עם דור השחקנים המוכשר, אבל אם נהיה ריאלים - הופעה מכובדת תשרת אותנו בשני מגרשים: זה עם שני השערים והכדור, אבל גם זה הפוליטי.
נכון שאסור להפיל על חבורת הלא־מתגלחים הנחמדה הזו את כל ההסברה המדינית, אבל זו באמת הבמה הכי מכובדת שהגיע אליה כדורגל הנבחרות הצעירות אי־פעם בהיסטוריה שלנו.
תנו לחלום להימשך, רגע לפני שחלקם יגיעו לשידורי הלאומית בשישי בצהריים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו