בית"ר ירושלים באופוריה: "יש לנו את ההתקפה הכי טובה בליגה"

טירוף בבירה לאחר ה-3:6 על מכבי נתניה: "ההשפלה מהמחזור הראשון מולם ישבה לשחקנים בגרון והם התפוצצו" • האופציה על ניקולסקו שכבש רביעייה תמומש • מחמאות לשועה • אבוקסיס מחפש בלם לאור סאגת מחייאס

שחקני בית"ר חוגגים עם ניקולסקו , ברני ארדוב
שחקני בית"ר חוגגים עם ניקולסקו, צילום: ברני ארדוב

הפעם האחרונה שבית"ר ירושלים הבקיעה מעל לחמישה שערים במשחק ליגה הייתה אי שם בעונת 98/99. אתמול הצהובים-שחורים עשו זאת שוב עם 3:6 ענק על מכבי נתניה. "מי היה מאמין שבית"ר ירושלים הזאת תבקיע שישה שערים במשחק אחד? יש לנו את ההתקפה הכי טובה בליגה", אמרו בבית"ר, "ההשפלה מהמחזור הראשון מול נתניה ישבה לשחקנים בגרון והם התפוצצו".

בבית"ר מתכננים לממש את האופציה שיש להם על ניקולסקו ואף אולי להציע לו חוזה חדש לגמרי, כאשר לכולם ברור שבקצב הבקעת השערים של החלוץ זה רק עניין של זמן שהשחקן יקבל הצעות מקבוצות בליגות יותר גדולות באירופה והירושלמים יעשו עליו אקזיט.

ניקולסקו עצמו סיפר: "אני גם מרגיש שאני מתאים וברמה של ליגה יותר גדולה מהליגה הישראלית, אבל אני כרגע מאושר בבית"ר ירושלים ואוהב את המועדון. ייקח לי איזה יום נוסף לעכל את מה שעשיתי, זה פעם ראשונה שלי בקריירה שאני כובש רביעייה".

לשאלה האם הוא מתחרט על הדרך המתריסה או מזלזלת שבה הבקיע את השער השני ענה החלוץ המולדבי: "לא. אתם אומרים שזה לא היה מכבד? שמעתם את הקריאות 'או או או' כמו של קוף שהאוהדים של נתניה עשו לעבר אספרייה ולי? אני יכול להבקיע איך שאני רוצה".

אבל עם כל הכבוד להופעה האדירה של ניקולסקו או זו של המאסטר שף, ירדן שועה, שעליו נאמר: "הוא נותן עונה אדירה", לאחר שבישל אתמול 3 שערים ועלה לראש טבלת המבשלים של הליגה עם 7 בישולים כמו לעומר אצילי, ההגנה של הקבוצה מאוד מטרידה.

אף אחד בבית"ר לא יודע האם מחייאס כבר יחזור לארץ, וגם אם כן הוא לא בכושר אחרי תקופה כ"כ ארוכה, ולכן הם שוברים את הראש בנוגע לחיזוק, ומלבד מועמדותו של הבלם עופרי ארד, כפי שפורסם לראשונה ב-'ישראל היום', נבדקת גם האפשרות של בלם זר. זאת, מתוך הבנה שבלי דגני, שמשחק כרגע בקישור, ובלי מחייאס, ההגנה הזאת פגיעה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

המאמן יוסי אבוקסיס אמר בנושא: "אני מאוד כועס על מה שקרה בתחילת המחצית השנייה. אני הולך לדבר השבוע עם השחקנים שאנחנו לא יכולים לקבל ככה 3 שערים וכמעט לאבד את המשחק בקיצוניות כזאת. אפשר שיהיו 2-3 דקות לא טובות אבל לא 20 ובקיציוניות כזאת. אם אנחנו רוצים לחשוב על פלייאוף עליון אנחנו חייבים איזון בין ההתקפה להגנה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר