"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"סוף סוף נראינו כמו קבוצת כדורגל"

בעירוני ק"ש שחררו המון אוויר אחרי הניצחון על מכבי נתניה אבל סייגו: "עדיין לא נשארנו בליגה" • שביעות רצון גם מהיכולת של אור אוסטוינד

,עודכן
אור אוסטוינד. חזר לכבוש לאחר תקופה // אור אוסטוינד. חזר לכבוש לאחר תקופה

אחרי שישה משחקים ללא כיבוש שער ושבעה בסך הכל ללא ניצחון, הצליחה אתמול עירוני ק"ש לשבור את הקרח. הקבוצה של שלומי דורה כבשה וגם ניצחה את מכבי נתניה (0:2) ורשמה שלוש נקודות שהרחיקו אותה בשש נקודות מהקו האדום (ניצחון של הפועל חיפה, שתשחק הערב מול הפועל כפ"ס, יקטין את הפער לשלוש נקודות).

"מעבר להכל, הכי חשוב שחזר לנו הביטחון", אמרו בקבוצה הצפונית והוסיפו: "סוף סוף נראינו כמו קבוצת כדורגל, אבל עדיין לא נשארנו בליגה וחייבים לזכור את זה".

במועדון יש שביעות רצון מכך שהקשר אור אוסטוינד חזר לקבל דקות וגם כבש אתמול את השער הראשון בניצחון. "מאז ששלומי דורה הגיע, אוסטוינד מרגיש טוב יותר ורואים את זה", סיפר אחד השחקנים. גם שאר השחקנים חגגו אתמול עם המאמן לאחר השערים שכבשו, שכן זהו הניצחון הראשון של דורה מאז חתם בק"ש לפני כחודש.

הבלם הברזילאי קאסיו פרננדז לא יוכל לשחק בשבוע הבא מול מכבי פ"ת בגלל צבירת כרטיסים צהובים. מי שיחזור לסגל אחרי הרחקה הוא החלוץ הניגרי אוסטין אמוטו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר