"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"יש לי אתגר גדול כאן"

מאמנה החדש של מכבי ליטו וידיגאל ת"א ערך הערב הופעת בכורה מוצלחת בצהוב וסיפר מה הביא אותו לקבוצה • על קיארטנסון: "במשחק הבא אני מקווה שיכבוש רביעייה" • תומר קשטן: "נמשיך לעבוד קשה"

,עודכן
צילום: עמי שומן // וידיגאל. פתח את הקדנציה בצהוב ברגל ימין, צילום: עמי שומן

מאמן מכבי ת"א, שערך הערב את הופעת הבכורה שלו על הקווים של מכבי ת"א התייחס למשחקו הראשון בקבוצה: ״לא שינינו הרבה בהרכב כי לא היה הרבה זמן לעבוד ניסינו לשנות דברים קטנים. אני חושב שהיה משחק טוב. האוהדים באו ונהנו וזה חשוב. הם עזרו לנו הרבה, הניצחון עבורם".

על המשחק של היכולת של קבוצתו הוסיף: "עשינו כמה טעויות. זה לא היה משחק מושלם שלנו, איבדנו הרבה כדורים, הפס האחרון לא נכנס בהתקפה, ואם היינו עושים את זה טוב יותר במחצית הראשונה היינו כובשים יותר.אנחנו נעבוד על הדברים האלו ונהיה טובים יותר״.

על כך שערך את משחקו הראשון במכבי ת"א: " לא חששתי מהמשחק הראשון שלי. זה כדורגל, זה החיים שלי, לפעמים אתה מנצח לפי אתה לא מנצח ואני בכוונה לא אומר את המילה השניה, כי אני לא אוהב אותה.

לשאלה למה עזב את פורטוגל והגיע לצהובים השיב: ״יש לי אתגר גדול כאן, אני אוהב אתגרים. הייתי בפורטוגל בקבוצה קטנה והיא עשתה עונה טובה עם תקציב קטן. מכבי זה מועדון גדול עם הרבה אוהדים זה המועדון הכי גדול בישראל אני רוצה לעשות משהו גדול פה. ננסה לעשות טוב יותר ממה שעשינו במשחק מול ק״ש".

על קיארטנסון, שזכה בכדור המשחק לאחר שכבר שלושער אמר המאמן: ״לא הכרתי את וידאר לפני שיורדי דיבר איתי ואז למדתי על כל השחקנים של מכבי. קיארטנסון כבש שלושער הערב וכשהוא כבש שני שערים צעקתי לו בדשא: תכבוש את השלישי,במשחק הבא אני מצפה שיכבוש ארבעה״.

וידאר קיארטנסון התייחס בעצמו לניצחון הקבוצה כשאמר: "אני מרוצה מהמצב של הקבוצה. יש לנו יותר מצבים, לפני כן לא היו לנו מספיק מצבים, זה גרם לשחקנים להיות עצבניים והביטחון היה נמוך. עכשיו זה שונה לחלוטין ולא הפסדנו ב2017.

על כך שהצליח לכבוש חמישה מתוך 14 שערי הליגה שלו מול קרית שמונה אמר: "זה צירוף מקרים שכבשתי 5 שערים מול ק״ש, זו קבוצה טובה".

וידאר קיארטנסון: "מרוצה מהמצב של הקבוצה" // צילום: עמי שומן

בכל הנוגע למירוץ האליפות הוסיף: "נותרו הרבה משחקים. אני מצפה שהפער מחא יהיה שוב חמש נקודות. יש הרבה משחקים לנצח ולא נדע עד סוף העונה מה יהיה".

מנגד, תומר קשטן מאמנה של קרית שמונה סיפר לאחר ההפסד: ״נראנו לא פחות טוב ממכבי ת״א, ספגנו שער נאיבי. היינו במשחק לאורך 45 הדקות הראשונות, נכון שמכבי תקפה אבל גם אנחנו הצלחנו להביך אותם לא מעט פעמים. למרות שינוי המומנטום, גם במחצית השניה שלטנו 20 דק עד שהגיע השער השני.. אנחנו נמשיך לעבוד קשה יש עוד 9 נקודות בקופה.

על העובדה שק״ש לא ניצחה 5 משחקים: ״זה שילוב של בעיה מנטאלית ופיזית כי במרבית המשחקים הללו לא נפלנו מהקבוצות ששיחקנו נגדם, לא שזה הופך את זה לפחות כואב, אבלכשאנחנו לא כובשים אנחנו לא יוצרים מומנטום חיובי מבחינתנו. אנחנו חייבים לנצל את ההזדמנויות ולהוביל ואז גם המומנטום וגם הביטחון יהיה טוב יותר״.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר