שחקני הפועל פתח תקוה. בדרך לליגת העל | צילום: ברני ארדוב

לאומית: הפועל פתח תקוה פספסה, נוף הגליל וכפר קאסם ממשיכות להסתבך

המלאבסים איבדו נקודות אחרי 1:1 מול "ניר" רמת השרון • הקבוצה מהצפון במקום ה-14 אחרי שנכנעה להפועל אום אל פחם 2:0 • הקבוצה מהמגזר הפסידה באותה תוצאה לעירוני טבריה ונותרה מתחת לקו האדום

המחזור העשירי בליגה הלאומית יצאה היום (שישי) לדרך עם חמישה משחקים, בלי דרמות גדולות וכמות שערים צנועה מדי.

הפועל פתח תקוה העפילה למקום השני, אבל רק בזכות הפרש שערים טוב יותר, וזאת אחרי שפספסה ניצחון חוץ על "ניר" רמת השרון.

המלאבסים עלו ראשונים על לוח התוצאות בזמן הפציעות של המחצית הראשונה משער של מתן פלג, אבל ספגו שוויון מרגליו של נתנאל חג'אני בדקה ה-72. עם השלמת המחזור ביום שני, עלולה פתח תקוה לרדת מספר מקומות בטבלה.

העולה החדשה עירוני טבריה עלתה למקום החמישי וסיבכה על הדרך את מ.ס כפר קאסם שתקועה עדיין מתחת לקו האדום.

בדקה ה-42 נותרה הקבוצה מהמגזר בעשרה שחקנים לאחר הרחקתו של יזן נסאר, ורגע לפני המחצית גם ספגה מרגליו של אופיר מזרחי שדייק בפנדל. בדקה ה-65 חוליו סזאר הכפיל את היתרון הטבריאני וסגר את הסיפור.

גם הפועל נוף הגליל, שניצבת במקום ה-14, ממשיכה להסתבך. היא נוצחה בביתה על ידי הפועל אום אל פחם 2:0. ריף מסיקה (49) ואיתי טאקו כבשו למנצחת.

שערים של נואף בזיע (54) ואמג'ד סלימאן (78) סידרו לאחי נצרת ניצחון ראשון אחרי ארבעה הפסדים רצופים. הקורבן היתה הפעול עפולה הלא יציבה.

הפועל רמת גן המשיכה את בריחתה מהתחתית עם 0:1 בחוץ על הפועל ראשון לציון. נירן רוטשטיין הכריע את המשחק בדקה ה-78.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...