"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אליניב ברדה לקראת הפועל ירושלים: "החוסרים לא יהוו תירוץ"
הפועל ב"ש תצא למשחק חוץ קשה בטדי, מספר ימים לפני המשחק מול ויאריאל בספרד • המאמן: "משחק קשה מול יריבה חזקה, כולם נותנים את הכל בשביל לשחק" • אבו עביד: "העומס מחשל אותנו בתור שחקנים"
אליניב ברדה. שבוע עמוס | צילום: אודי ציטיאט

אליניב ברדה לקראת הפועל ירושלים: "החוסרים לא יהוו תירוץ"

הפועל ב"ש תצא למשחק חוץ קשה בטדי, מספר ימים לפני המשחק מול ויאריאל בספרד • המאמן: "משחק קשה מול יריבה חזקה, כולם נותנים את הכל בשביל לשחק" • אבו עביד: "העומס מחשל אותנו בתור שחקנים"

עוזי ניסים
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בפתחו של שבוע עמוס הכולל משחק בספרד ולאחריומשחק סופר מסקרן מול מכבי ת"אתפגוש מחר (שבת), הפועל באר שבע את הפועל ירושלים המפתיעה של העונה, למשחק חוץ קשה בטדי.

חניכיו של ברדה יהיו חייבים לחזור עם ניצחון חוץ מחר על מנתלהוריד את מד הלחץ המטפסובעיקר לשמור על מרחק נגיעה מהצמרת הגבוהה. היום ערך המאמן מסיבת עיתונאים לקראת המפגש המסקרן ואמר: " מאוד חשוב לנצח מחר. יהיה משחק קשה מול יריבה חזקה מאוד. יש לי לא מעט חוסרים בסגל, אבל זה לא יהווה תירוץ. כולם נותנים הכל בשביל לשחק".

על התוצאות הלא טובות בטרנר אמר המאמן: "לא ניצחנו בבית זו עובדה מאוד מאכזבת ומתסכלת. אבל רק עבודה קשה וירידה לפרטים תעזור לצאת מהמצב הזה. הזרים שלנו חדשים בארץ. לחלקם זו פעם ראשונה שיצאו מהמדינה שלהם, ולוקח זמן להתארגן לסגנון משחק החדש. יש פה תהליך התאקלמות לא פשוט אבל נעזור להם בכל מה שיידרש".

על שיתופו של בריירו הפצוע אמר ברדה: " הוא עשה אתמול אימון קל והוא עם חבלה בברך, נראה היום באימון המסכם מה יהיה מצבו. כל החלטה תתקבל עם הצוות הרפואי, וברור שלא ניקח אחת שתחמיר את הפציעה".

עיאד אבו עמיד אמר במסיבת העיתונאים: " יש אכזבה אצל השחקנים שלא מנצחים בטרנר, אבל יש לנו מחר משחק חשוב מאוד וקשה ונעשה הכל לנצח". המגן התייחס לתחושות האישיות שלו: "אני תמיד נותן מאה אחוז ויותר. אין לי את הפריבילגיה לא לשחק. אין הרבה זמן למנוחה ותמיד טובת הקבוצה לנגד עינינו".

על העומס בתקופה האחרונה אמר: "זה לא רק משחקים. יש גם טיסות, וזה גם מנטלי ולא רק פיזי. אנחנו לא מתלוננים וזה רק מחשל אותנו כשחקנים. נבוא מחר לטדי ולעשות את העבודה ולחזור שמחים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בתוך כך, שי אליאס בספק למשחק עקב מתיחה קלה בשריר האחורי, והיום לאחר האימון תתקבל החלטה לגבי שיתופו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...