הפתעה אדירה. מכבי חיפה הפסידה הערב (שבת) 1:0 למכבי בני ריינה במסגרת המחזור השביעי בליגת העל.
מכבי חיפה נמצאת באקסטרים מתחילת העונה. ליגת האלופות היא הדבר הכי קיצוני שיכול לקרות לקבוצה ישראלית, כמו לקפוץ לצניחה חופשית או לעשות סקי במדרון על הרי האלפים. אבל אחרי האקסטרים הזה, שמוביל לדופק קיצוני ותחושות יוצאות דופן, האלופה חוזרת לליגה מול קבוצות כמו הפועל ירושלים או בני ריינה, וזה מרגיש לה כמו לגלוש במישור.
אין תנופה או משהו שידחוף את מכבי חיפה לאקסטרים שמביאות איתן פ.ס.ז' או יובנטוס. הפעם באה ריינה, העולה החדשה ורשמה את ההישג הכי גדול בהיסטוריה הכי קצרה שאפשר בליגת העל. שבעה משחקים לקח לה כדי להגיע לזה.
השחקנים שקיבלו הזדמנות בחיפה היו אלה שהעניקו את ההזדמנות לריינה. ינון אליהו הורחק (38) ומהבעיטה החופשית שסידר למארחים, שלומי אזולאי כבש. לא משנה מה קרה מאותו רגע, מכבי חיפה לא הצליחה להתעלות ולהביא את עצמה לקיצון שבו היא מצליחה לחזור בעשרה שחקנים.
את ריינה לא מעניינות התנודות הקיצוניות של מכבי חיפה בין אירופה לליגה. היא לקחה 3 נקודות מהאלופה ומבחינתה היא בשיא האקסטרים.

