בבית"ר ירושלים מודים: "אנחנו מועמדים לירידה"

במועדון עדיין מנסים לעכל את ההפסד לבני ריינה • אספרייה צפויה להיות מזומן לשיחת נזיפה בעקבות הכרטיס האדום • ביקורת חריפה הושמעה כלפי שחקני ההגנה

שחקני בית"ר חסרי אונים אמש, צילום: אלן שיבר

"אנחנו מועמדים לירידה, יש יותר מידי שחקנים בתקופה לא טובה", כך אומרים בבית"ר ירושלים, שם מנסים הבוקר (שלישי) לעכל את ההפסד הדרמטי אמש לבני ריינה, שמתמודדת איתם ראש בראש בתחתית.

בבית"ר השמיעו ביקורת קשה כלפי דנילו אספרייה, שהורחק בכרטיס אדום וצפוי לקבל שיחת נזיפה: "מה שהוא עשה היה חוסר אחריות, בטח אחרי שהשווינו והמומנטום עבר אלינו. הפסדנו משחק על שש נקודות". 

במועדון השמיעו ביקורת חריפה גם כלפי כל שחקני ההגנה של הקבוצה ואמרו: "לא יכול להיות שאנחנו מקבלים כאלה גולים רכים, כל כך קל להבקיע מולנו. כל הזמן אנחנו עושים שטויות, וטעויות קשות, לא סתם ספגנו הכי הרבה בליגה"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הקשר אביאל זרגרי, שענד את סרט הקפטן, ספג שריקות בוז צורמות כאשר הוחלף. "זה לא היה נעים, אבל בכדורגל אתה מקבל צ'אנסים וצריך להוכיח את עצמך", אמר בנושא המאמן יוסי אבוקסיס, "אם שנה שעברה הוא התחיל בלי מחנה אימונים, השנה הוא כבר היה איתנו שם. היו לו כמה משחקים טובים, אבל אתמול זה היה משחק פחות טוב שלו והוא יצטרך להתרומם מזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר