אור דדיה ושי אליאס יערכו בכורה בנבחרת ישראל, ביברס נאתכו ישוב להרכב

אחרי הניצחון על אלבניה, נבחרת של אלון חזן נחתה במלטה לקראת משחק הידידות הערב (21:45) • מרבית השחקנים הבכירים שוחררו, והבוקר הצטרף לרשימה גם הבלם איאד אבו עביד, שלא חש בטוב • אופיר מרציאנו ישוב לשער, גם מארון גנטוס צפוי לפתוח

דסה, נאתכו ובניון במלטה, צילום: ההתאחדות לכדורגל

נבחרת ישראל נחתה היום (שלישי) במלטה לקראת משחק הידידות הערב (21:45) מול הנבחרת המקומית.

וייסמן. מהבודדים שנשארו בסגל, צילום: ההתאחדות לכדורגל

מרבית השחקנים הבכירים בסגל שוחררו, והבוקר הצטרף לרשימה גם הבלם איאד אבו עביד, שלא חש בטוב. לאור המצב, מספר גדול של שחקנים יערכו מול מלטה הופעת בכורה בנבחרת הבוגרת. בין היתר, ישחקו בלם בני סכנין מארון גנטוס, המגן אור דדיה, הקשר שי אליאס ואחרים.

לשער ישוב אופיר מרציאנו, ובקישור יחזור הקפטן ביברס נאתכו. זו אולי הפעם הראשונה בה נבחרת ישראל ממריאה למשחק באותו היום בו הוא מתקיים, זאת כדי לאפשר לשחקנים לשהות לצד משפחותיהם בערב ראש השנה. לעומתם, המאמן אלון חזן המריא כבר ביום ראשון בבוקר למלטה כדי לא לחלל את החג.

יחד עם חזן, המריא גם סמנכ"ל ההתאחדות אבי לוי. "הרבה שחקנים יקבלו הזדמנות, ואת הבמה הגדולה של נבחרת ישראל", אמרו בצוות המקצועי והוסיפו: "זה אמנם משחק ידידות אבל גם בו אנחנו רוצים לנצח. אין דבר כזה משחק נבחרת לא חשוב, ואסור להתייחס בזלזול או לא לתת מאה אחוז".

"כל משחק חשוב", צילום: ההתאחדות לכדורגל
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר