חיזוק להגנה: אור בלוריאן חתם בהפועל באר שבע לארבע עונות
בלם הנבחרת הצעירה ומכבי פתח תקווה לשעבר מצטרף לסגל של אליניב ברדה: "מצפה לפגוש את האוהדים ומאחל שיחד נעמוד במטרות שלנו" • מנכ"ל המועדון גיא פרימור: "מצטרף אלינו כחלק מראיה ארוכת טווח"
,עודכן
0השמעה
בלם חדש בסגל.אור בלוריאן חתם היום (רביעי) לארבע עונות בהפועל באר שבע ועזב את מועדון נעוריו, מכבי פתח תקווה.
לאחר החתימה אמר בלוריאן: "אני שמח לחתום בהפועל באר שבע ולהצטרף לחברים לחדר ההלבשה. אני מודה לצוות המקצועי על האמון בי, מצפה לפגוש את האוהדים ומאחל שיחד נעמוד במטרות שלנו. בהזדמנות זו, אני רוצה להודות מקרב לב למועדון הכדורגל מכבי פתח תקווה. זהו המועדון שבו גדלתי מאז שהתחלתי לשחק כדורגל והוא תמיד ישאר בליבי".
מנכ"ל המועדון, עו"ד גיא פרימור: "אני מברך את אור על הצטרפותו למועדון. אור מוביל בהצלחה את חוליית ההגנה של הנבחרת הצעירה והוא מצטרף אלינו כחלק מראיה ארוכת טווח של המועדון. אני מאחל לו הצלחה רבה״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו