"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זהבי: "התיקו עליי, קשה לשחק מול קבוצה שמתגוננת בחצי שלה"

חלוץ מכבי ת"א שהחמיץ פנדל ב-0:0 מול מ.ס אשדוד לקח אחריות • איביץ': "אי אפשר להיות מרוצים מהתוצאה ומחלקים של המשחק, כי היו חלקים שהיה משהו חסר בתנועה בלי הכדור"

,עודכן
0השמעה
זהבי. מביע דעה, צילום: אלן שיבר

לאחר שלושה ניצחונות קלילים בשלושת המחזורים הראשונים של ליגת העל על בני ריינה, הפועל חדרה ועירוני ק"ש, מכבי ת"א נעצרה הערב (שבת) עם 0:0 מאכזב מול מ.ס אשדוד באצטדיון הי"א. הצהובים שלטו במשחק אבל לא הצליחו להכניע את יואב ג'רפי כאשר ערן זהבי החטיא פנדל עבור האורחת בדקה ה-14.

זהבי לקח אחריות על התוצאה ואמר לאחר המשחק: "החלקתי והיה חוסר מזל. אם הייתי מבקיע המשחק היה הרבה יותר קל. האחריות היא עליי, אבל יש ליגה מאוד ארוכה. מאוד קשה לשחק מול קבוצה שמתגוננת בחצי שלה עם הרבה שחקנים. יכולנו להבקיע, אבל היום לא עשינו את זה. ניקח את הדברים הטובים ונתקן את הפחות טובים ויהיה בסדר. עד היום בשלושת המשחקים האחרונים מצאנו פתרונות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ולאדן איביץ', מאמן מכבי ת"א, הוסיף: "ידענו שיהיה משחק קשה נגד יריבה קשה. ציפינו שהם ישחקו עם הרבה שחקנים מאחורי הכדור. אני חושב שבמחצית הראשונה יצרנו מצבים והיינו טובים יותר, אבל אי אפשר להיות מרוצים מהתוצאה ומחלקים של המשחק, כי היו חלקים שהיה משהו חסר בתנועה בלי הכדור. אנחנו צריכים לשפר את זה. ניסינו ליצור משהו אחר, לבעוט מרחוק. קשה כשהם מתגוננים ורק משחקים על מתפרצות. לא הבקענו ונאלצים להסתפק עם נקודה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר