"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מכבי חיפה לעשירים: 20 אלף שקלים למשחק אחד בליגת האלופות
100 חברות ואנשי עסקים עומדים בתור כדי לזכות לשבת באחד מ-14 הבוקסים בסמי עופר • "הצנועים" ביציעי היהלום ישלמו 6,000 שקלים לשלושה משחקים • על המיליונים שהירוקים יגלגלו בשלב הבתים
האוהדים "הפשוטים" יוציאו מאות שקלים כדי לראות את כוכבי פ.ס.ז' | צילום: עודד קרני

מכבי חיפה לעשירים: 20 אלף שקלים למשחק אחד בליגת האלופות

100 חברות ואנשי עסקים עומדים בתור כדי לזכות לשבת באחד מ-14 הבוקסים בסמי עופר • "הצנועים" ביציעי היהלום ישלמו 6,000 שקלים לשלושה משחקים • על המיליונים שהירוקים יגלגלו בשלב הבתים

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ליגת האלופות תגיע העונה לסמי עופרוהטירוף בקרב אוהדי מכבי חיפה, שגם כך שבר כל שיא בשנתיים האחרונות, רק עולה. המחירים ינועו בין 420 שקלים ליציע הצפוני והדרומי, 480 שקלים ליציעי משפחות, כאשר ביציע הכסף ישלמו האוהדים 890 שקלים למנוי.

המועדון החליט לאפשר מכירת כרטיסים בודדים, על מנת "לאפשר את חווית ליגת האלופות לכמה שיותר אוהדים".

הכסף הגדול ייכנס למועדון ממנויי זהב, יהלום ובוקסים. שם המספרים אחרים לחלוטין. למעשה, אנשי עסקים, חברות אמידות ישלמו יותר על החוויה, ומדובר במספרים יוצאי דופן במונחים של כדורגל ישראלי.

מנויי זהב, כ-900 במספר, ישלמו 1800-1900 שקלים למנוי. ביציע היהלום, שם יש כ-500 מנויים, יימכרו מנויים ב-6000 שקלים (2000 שקלים למשחק), בעוד 14 בוקסים יימכרו לפי 60 אלף שקלים לבוקס (20 אלף שקלים למשחק).

מסי בפעולה. עומד להיות יקר לראות אותו מקרוב,

המחירים ביציעי הפרימיום והבוקסים יקרים, אך דווקא במקומות הללו, ישנה רשימת המתנה בלתי נתפסת. על 14 בוקסים יש ביקוש מצד 100 חברות ואנשי עסקים.

ביציע היהלום רשימת ההמתנה כבר מגיעה למאות אוהדים וכך גם ביציע הזהב. המועדון יכניס ממנויים רגילים, סביב ה-15 מיליון שקלים (הערכה). יציע הזהב יכניס 1.6 מיליון שקלים, היהלום כמיליון שקלים והבוקסים סכום דומה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ההמתנה למנויים רגילים שברה העונה כל שיא אפשרי. על פי רישומי המועדון, יש כ-80 אלף אוהדים שהביעו עניין ברכישת מנוי מעבר ל-21 אלף שכבר רכשו וחידשו אותם כמעט ב-100 אחוזים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...