ג'ורג'ה יובאנוביץ': "אנחנו רוצים להחזיר את התואר"
החלוץ הסרבי שהצטיין מול בני ריינה עם צמד אמר: "כל משחק קשה, זה היה המחזור הראשון, ונתנו את המקסימום" • לקראת ניס: "עשינו תוצאה טובה במשחק הראשון ואני מקווה שנעבור לשלב הבתים"
,עודכן
0השמעה
ג'ורג'ה יובאנוביץ' החל אתמול (ראשון) את הופעותיו בליגת העל בסערה. החלוץ הסרבי הבקיע צמד והוסיף בישולב-0:5 הגדול של מכבי על בני ריינה. לאחר המכן הסרבי נתן את הזווית שלו למה שקרה על הדשא בבלומפילד.
"כל משחק קשה. זה היה המחזור הראשון, נתנו את המקסימום כי אנחנו רוצים להביא את התואר השנה ואני שמח שפתחנו טוב את העונה", אמר יובאנוביץ'.
"תמיד טוב כשמבקיעים מוקדם ופותחים את המשחק, זה טוב לקבוצה, זה נותן ביטחון", הוסיף, "היום היה לנו מזל לכבוש ב-10 הדקות הראשונות ולאחר מכן זה היה קל יותר".
לסיום נשאל החלוץ על הגומלין מול ניס וענה: "אנחנו ניסע לשם לתת את המקסימום. עשינו תוצאה טובה במשחק הראשון ואני מקווה שנעבור לשלב הבתים בקונפרנס ליג".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו