"אם בית"ר ירושלים תקרוס תהיה פה ועדת חקירה"

ההשלכות במידה והקבוצה ולא תעבור מחר בבקרה: ירידה לליגה א' • רוב השחקנים יעזבו, כמו גם המאמן יוסי אבוקסיס • גל פיטורים של רוב עובדי המועדון

ירדן שועה. לאיפה יעבור החלוץ?, צילום: מאור אלקסלסי

אחרי ההודעה של ברק אברמוב כי לא ירכוש את בית"ר ירושלים, אם לא יקרה מהלך של הדקה ה-90 והקבוצה תצליח להעביר מחר בשעה 12:00 תקציב מינימום לעונה הנוכחית ברשות לבקרת תקציבים, מכבי פתח תקווה תהיה זו שתשחק בליגת העל במקומה.

מבחינת הבקרה אם בית"ר לא תעמוד בדד ליין היא תרד ללאומית, אבל בבירה משוכנעים כי במקרה כזה הקבוצה תמצא את עצמה בליגה א', מפני שהיא לא תוכל להעמיד תקציב בלאומית עם כל החובות שיש לה. 
 
ומה יקרה אם בית"ר תמצא את עצמה בלאומית או בליגה א'? במצב כזה, המאמן יוסי אבוקסיס, השחקנים ירדן שועה, אביאל זרגרי, אוראל דגני, מקס גרצקין, וכל השחקנים החדשים יעזבו. חלק מהשחקנים בלחץ גדול וכבר שוקלים לבקש ולהשתחרר מהחוזה כבר עכשיו. בנוסף לכך, צפוי גם גל פיטורים של רוב עובדי המועדון. 
אבוקסיס. יעזוב?, צילום: אורן בן חקון
 
בבירה לא אומרים נואש
 
בבית"ר ינסו למצוא ביממה הקרובה פיתרון כדי לעבור בבקרה, בין אם זה גיוס כספים להעמדת תקציב, העברת הזכויות לאדם שיהיה מוכן לקחת רק את ההתחייבויות לעונה הקרובה, וגם לא אמרו נואש בנוגע לברק אברמוב, אפילו שבסביבתו אומרים שהסיכוי לכך נמוך. גורם המעורה בפרטים סיכם: "אם בית"ר ירושלים תקרוס תהיה פה ועדת חקירה". 
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
זרגרי. ודאי יהיה לו ביקוש, צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר