בעקבות המצב: הפועל באר שבע עשויה להפסיד מאות אלפי שקלים

בלוגאנו מפעילים לחץ גדול על אופ"א להעתיק את הגומלין מול האדומים למחוץ לגבולות ישראל • במצב כזה, ההשלכות הכלכליות יהיו גדולות מאוד • ניסיון להעביר את המשחק לסמי עופר

מריאנו בריירו. באר שבע בסיטואציה מורכבת , EPA
מריאנו בריירו. באר שבע בסיטואציה מורכבת, צילום: EPA

הפועל באר שבע עוקבת בדריכות אחר המצב הביטחוני וממתינה להנחיות מאופ"א על מיקום המשחק מול לוגאנו השוויצרית בגומלין מוקדמות הקונפרנס ליג (חמישי, 20:00).

החשש בבירת הנגב הוא מהעתקה של המשחק מחוץ לגבולות ישראל, דבר שיגרום להפסדים של מאות אלפי שקלים, הן בגין אובדן הכנסה מקהל בטוטו טרנר והן בשל ההוצאות הגדולות הכרוכות בטיסות ואירוח בחו"ל. על פי גורמים במועדון, "ההפסדים יכולים להגיע ללמעלה ממיליון וחצי שקלים".

בבאר שבע קיבלו אמש את ההודעה הרשמית של השוויצרים על כך שהם קוראים לאוהדיהם לא לרכוש חבילות לישראל מתוך הבנה כי המשחק לא יתקיים בתחומה. כידוע, משרדי אופ"א נמצאים בשוויץ וההבנה היא כי ראשי לוגאנו כבר מבינים את התמונה ומפעילים לחצים לא להגיע לישראל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

באר שבע מבחינתה מבינה את המצב הביטחוני בדרום, אך תנסה באמצעות ההתאחדות לכדורגל להעתיק את המשחק לאצטדיון סמי עופר בחיפה. יחד עם זאת הלחץ של ראשי לוגאנו גדול וכאמור, יש להם השפעה גם על מקבלי ההחלטות בארגון הכדורגל האירופי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר