"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ההשלכות: הפועל ב"ש פנתה לעורך דינו של דור מיכה לקבלת הבהרות

לראשונה מאז פרסום ההתכתבויות בפרשת הקטינות והכדורגלנים, אחד המעורבים מגיב: "הכתבה המדוברת הינה מסולפת וכל כך מגמתית, שבאה להכפיש ולרמוס"

,עודכן
0השמעה
דור מיכה. עשוי לעזוב, צילום: דני מרון

פרשת הכדורגלנים והקטינות, וחשיפת ההתכתבויות אתמול בחדשות 13, ממשיכות לעורר הדים. היום (חמישי), לראשונה מאז שידור הכתבה, הגיב הכדורגלן דור מיכה לדברים בחשבון האינסטגרם הפרטי שלו.

מאוחר יותר, קבוצתו הפועל ב"ש יצאה גם היא בהצהרה והודיעה: "לאור הפרסומים האחרונים בעניינו של דור מיכה ולאחר שהדברים שפורסמו הוכחשו באופן מוחלט וגורף על ידי השחקן עצמו, המועדון פנה הן לשחקן והן לעורך דינו על מנת לקבל הבהרות נוספות."

"כזכור, הפועל "ויקטורי" באר שבע החתימה את השחקן רק אחרי שמערכת המשפט סגרה את תיק החקירה כנגדו מחוסר אשמה.ככל שהמשטרה תחליט שיש מקום לחקירה נוספת, המועדון יפעל בהתאם לממצאים ולהחלטות של מערכת אכיפת החוק".

דור מיכה ועומר אצילי. עומדים בראש סדר היום,צילום: עמי שומן

"כבר יותר משנתיים שאני שותק ומנסה להישאר מתחת לרדאר, כדי לשמור על השפיות שלי ושל משפחתי ועל כבודן ונפשן של המתלוננות. התנצלתי כבר ולקחתי את האחריות למעשיי, אך לצערי האובססיה לנושא לא פסחה גם בשבוע המאושר ביותר, שבו הפכתי לאבא לראשונה בחיי.

"הכתבה המדוברת הינה מסולפת וכל כך מגמתית, שבאה להכפיש ולרמוס צד אחד בסיפור, תוך התעלמות מוחלטת מהמציאות ולעובדות הקיימות עם שימוש בהודעות לא אותנטיות ודברים שלא היו ולא נבראו מעולם".

מיכה מגיב לראשונה לפרשה באינסטגרם,צילום: אינסטגרם

עוד כתב: "לא אכנס לפרטים מפאת כבוד למעורבים בה. אבל חשוב לי להבהיר כאן שמעולם בכל שנותיי לא נגעתי בשום סם כלשהו, כפי שמנסים לתאר בכתבה. אלו שמכירים אותי יודעים זאת היטב. מיטב החוקרים של המשטרה והפרקליטות חקרו ביסודיות כל פרט ופרט, תחת אווירה ציבורית מאוד טעונה ולחץ תקשורתי כבד, ולבסוף ראו לנכון לסגור את התיק מחוסר אשמה. אני רוצה להדגיש זאת שוב: התיק נסגר מחוסר אשמה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"הניסיון האובססיבי להעביר את ההכרעה אל בית משפט שדה ולאפשר לכל בריוני המקלדת לפזר רוע ולהרוס את תדמיתי, הוא נטל כבד שאיתו אני ובני משפחתי נאלצים להתמודד. אני מקווה שכל מי שידם קלה על המקשים ינשמו לרגע ויעצרו לחשוב לפני שהם מגיבים ומפזרים דברי שנאה ורוע. לסיום, אני רוצה להתנצל בפני כל משפחת הפועל באר שבע, ולעומדת בראשה אלונה ברקת, שהם נאלצים להתמודד עם הרעל התקשורתי סביבי בעקבות דברים שקרו בעבר ושעליהם כבר לקחתי אחריות, ושהיום אני במקום אחר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר