עומר אצילי צפוי להיות כשיר למשחק השני

הכוכב של חיפה נפגע בקרסול במחצית הראשונה • יבדק מחר ואם יהיה צורך ייעשה צילום במקום הפגיעה • במועדון מהכרמל יצאו מעודדים

אצילי. כנראה ישחק בפיראוס, צילום: אלן שיבר

מכבי חיפה חילצה היום שוויון דרמטי מאולימפיאקוס בתוספת הזמן, בסיבוב השני במוקדמות של ליגת האלופות. 

הכוכב של הירוקים נפגע במהלך המחצית הראשונה בקרסול, הוא ניסה להמשיך לשחק במחצית השנייה אבל הוחלף מהר על ידי ניקיטה רוקאביצה כי לא יכל להמשיך. הפגיעה של אצילי היא באיזור הקרסול.

בצוות הרפואי של חיפה מעריכים שהוא יהיה כשיר לגומלין מול היוונים בשבוע הבא, אך בכל מקרה הוא ייבדק מחר ואם יהיה צורך יעשה צילום במקום הפגיעה. 

אצילי מוחלף, צילום: אלן שיבר
מעבר לכך, חיפה צפויה לעמוד לדין בעקבות זריקת חפצים במהלך המשחק. משקיף המשחק יציין את הדברים שראה, וחיפה צפויה לקנס כספי.
 
במועדון מהכרמל יצאו מעודדים אחרי השוויון של דולב חזיזה בתוספת הזמן. "אנחנו מרגישים שאפשר לעשות את זה" אמר המאמן ברק בכר שהוסיף: "שלטנו במשחק ואני חושב ששער השוויון היה מוצדק, הגיע לנו אפילו לנצח". על ההחמצות במשחק, כולל אלה של החלוץ פרנזי פיירו אמר: "לפעמים לוקח לשחקנים זמן להכנס לעניינים, זו גם הסיבה שפיירו לא פתח היום, אבל אני בטוח שהוא יעזור לנו בהמשך ושהבאנו שחקן איכותי. נצא בשבוע הבא כדי לעשות תוצאה טובה ולעלות שלב".
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הקהל השליך חפצים. הקבוצה תעמוד לדין, צילום: אורן אהרוני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר