"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בני לם: "שנלחץ את מסוט אוזיל יהיה לו קשה"

במכבי נתניה מעריכים כי לפחות 1,000 אוהדים של הקבוצה ילוו אותה בשבוע הבא למשחק בטורקיה נגד בשאקשהיר • העירייה הודיעה כי תקרין את המשחק בחמישי בכיכר העצמאות • "נבוא לשחק את המשחק שלנו"

,עודכן
0השמעה
בני לם. הפנים לבשאקשהיר, צילום: אלן שיבר

במכבי נתניה מעריכים כי לפחות 1,000 אוהדים של הקבוצה ילוו אותה בשבוע הבא למשחק בקונפרנס ליג, בטורקיה, נגד בשאקשהיר - קבוצתו החדשה של מסוט אוזיל. עיריית נתניה הודיעה כי תקרין את המשחק בחמישי בכיכר העצמאות לאוהדים שלא יטוסו.

המאמן בני לם הבהיר לשחקנים שכעת הם צריכים להתמקד במשחק בטורקיה ואמר: "אנחנו נסתכל לבשאקשהיר בעיניים, נבוא ללחוץ אותם ולשחק את המשחק שלנו. כשאנחנו נלחץ את אוזיל גם לו יהיה קשה. אנחנו מאמינים בעצמנו. בשביל להרוג אותנו צריך לתת לנו ירייה בראש, אנחנו לא נופלים".

שחקני נתניה חוגגים. יבואו לשחק את הכדורגל שלהם,צילום: אלן שיבר

השוער איתמר ניצן, שהציג יכולת טובה נגד מכבי תל אביב, סיפר: "התחברתי מהר מאוד לקבוצה. יש לנו חבורה מאומנת שיודעת מה היא רוצה מעצמה. עזרו לי להתאקלם פה בצורה מאוד חלקה ואני שמח שרואים את זה. אני מתרכז רק במכבי נתניה אבל אני מקווה שיהיה לבית"ר ירושלים עתיד ורוד יותר, זה חשוב לכדורגל הישראלי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

על המשחק בטורקיה אמר ניצן: "אנחנו לא מפחדים מאף יריבה. זה המוטו וה-DNA של המועדון, באים לנצח כל יריבה בכל מגרש. זו תהיה משימה מאוד קשה, אבל מי שלא מאמין לעולם לא ישיג דברים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר