"אנחנו עושים את הכל כדי שפיירו יהיה פה"

במכבי חיפה ממשיכים במאמצים הרבים להחתים את החלוץ • ההצעות שמגיעות מקבוצות אחרות מקשות על הסיכום הסופי • במקביל, פייר קרנו צפוי לנחות בימים הקרובים ולחתום באלופה

פרנצדי פיירו. החתימה קרובה , מתוך טוויטר
פרנצדי פיירו. החתימה קרובה, צילום: מתוך טוויטר

מכבי חיפה לא מוותרת על האפשרות להחתים את החלוץ פרנצדי פיירו. ההצעה לשחקן תשודרג לשכר של חצי מיליון יורו נטו לעונה בחוזה ארוך טווח, כאשר גם השיחות מול גנגאן יימשכו.

ההצעות של קבוצות נוספות דוגמת סנט אטיין הצרפתית מקשות על השחקן להשתכנע לשחק בישראל, אך בכרמל עושים הכל, כולל שיחות ומסרים לפיירו שיגיע לחיפה להתרשמות במתקנים ולהבין היכן הוא הולך לשחק. "שחקנים שומעים ישראל ולא מבינים לאן הם באים. אנחנו מנסים לעשות הכל כדי שפיירו יהיה כאן" אמרו במועדון, והוסיפו: "הוא לא המועמד היחיד, אבל הוא שחקן שאנחנו מאוד רוצים שיהיה פה".

במקביל, בכל הקשור לעמדת המגן השמאלי הדברים מתגלגלים יחסית נוח יותר. המגן פייר קורנו אמור לנחות בימים הקרובים ולחתום לשלוש שנים. חיפה קרובה לסיכום גם עם קבוצתו הספרדית אוביידו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אמש (שני), הבטיח המאמן ברק בכר באירוע שנערך למנויי היהלום של המועדון כי "הקבוצה תתחזק בקרוב מאוד, מכבי חיפה תהיה חזקה השנה" ובהנהלה הבהירו כי זו הכוונה. היום תקיים הקבוצה משחק אימון מול מכבי נתניה והוא ינעל מחנה אימון קצר שקיימה הקבוצה בכפר גלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר