בכר פנה לאוהדי מכבי חיפה: "מבקש לשים הכל בצד ולראות את הטוב"

הירוקים יחגגו הערב את האליפות באירוע שנקבע ע"י העירייה מבעוד מועד ומאמן הקבוצה קרא לאוהדים להגיע בהמוניהם על אף ההפסד אתמול בערב להפועל ב"ש בגמר הגביע • "זאת ההזדמנות האחרונה שלנו בעונה הזאת להודות לכם ולחגוג אתכם"

בכר, אתמול בטדי, צילום: אלן שיבר

מכבי חיפה קיוותה לזכות אמש (שלישי) בגביע המדינה שישלים עבורה עונה היסטורית שכוללת זכייה באלוף האלופים, גביע הטוטו, גביע המדינה ואליפות, אבל לצערה הפסידה בדו קרב פנדלים להפועל ב"ש. שלושה שחקנים של האלופה החטיאו מהנקודה הלבנה ונעצרו ע"י האקס, עומרי גלזר, מה שגרם לתחושות קשות.

הערב הירוקים כבר יחגגו עם הקהל שלהם בחגיגות אליפות שנקבעו מראש ע"י עיריית חיפה. לקראת האירוע שיסיים רשמית עבור הירוקים את עונת 202122, ברק בכר מאמן הקבוצה פרסם פוסט שבו ביקש מהאוהדים להגיע לאירוע על אף האכזבה אתמול באצטדיון טדי.

בכר כתב: "אוהדים יקרים. כולנו מאוכזבים מאתמול. ברור לנו שפספסנו הזדמנות לעשות משהו שלא נעשה עד היום. אני מרגיש מספיק מוערך על ידכם כדי לבקש מכם לשים הכל בצד ולראות את הטוב. אלוף האלופים, גביע הטוטו, שלב בתים באירופה אחרי הרבה שנים ואליפות שנייה ברציפות. רוב הזמן הצלחנו לשחק לפי הד. נ. א של המועדון - כדורגל חיובי שלווה בשערים לצד מלחמה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד הוסיף המאמן המעוטר: "התוצאה הייתה המון רגעים מרגשים וקרוב ל60 משחקים רשמיים. ואתם הייתם שם לאורך כל הדרך, משקיעים מזמנכם וממיטב כספכם. דחפתם אותנו לניצחונות אדירים ותמכתם בנו ברגעים קשים וכואבים. גם אתמול דחפתם אותנו כמו שרק אתם יודעים ובאמת שניסינו והשחקנים נתנו את המקסימום שהם יכלו לתת כדי לשמח אתכם. לצערנו, זה לא הספיק. היום בערב יש חגיגות וזאת ההזדמנות האחרונה שלנו בעונה הזאת להודות לכם, לחגוג אתכם וחשוב לנו לראות אתכם בהמוניכם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר