הפועל ב"ש דרוכה: "זאת יכולה להיות עונה טובה מאוד אם נזכה בגביע"

בקבוצה של אליניב ברדה מרוכזים לקראת יום שלישי: "כבר הוכחנו מול מכבי חיפה שזה אפשרי" • המאמן עדיין מתלבט לגבי ההרכב הפותח • ניסיון לפתור את בעיית האוהדים

שחקני הפועל ב"ש. מלאי מוטיבציה

הפועל ב"ש סיימה עונה במקום השני ובמועדון מרוצים באופן יחסי: "עשינו עונה טובה. היא יכולה להיות טובה מאוד אם נזכה בגביע ביום שלישי, כבר הוכחנו מול מכבי חיפה שזה אפשרי".

הניצחון הביתי על בני סכנין אתמול (שבת) היה חשוב במיוחד למאמן אליניב ברדה, שהבהיר לשחקנים: "כמו שתסיימו את העונה, ככה תגיעו לגמר הגביע".

ברדה. חילק עומסים לקראת גמר הגביע, צילום: דני מרון

לברדה היה חשוב לחלק כוחות, כשמיגל ויטור ודור מיכה הוחלפו בשלב מוקדם. לגבי ויטור זה בעיקר כדי לשמור אותו לגמר. לגבי מיכה, מדובר בהתלבטות בינו לבין רמזי ספורי.

ברדה מרוצה מהחזרה לעניינים של איתי שכטר שנכנס כמחליף ומגוסטבו מרמנטיני שהבקיע צמד מול בני סכנין.

"נצטרך את כולם מול מכבי חיפה, כולם צריכים לבוא בטירוף למשחק הזה", אמרו שחקנים בקבוצה, "נצטרך את הווינריות של שכטר, את החופשיות של ספורי, את הפס הנכון של מיכה והטירוף בהגנה של ויטור. כל אחד יצטרך לתת 200 אחוז אחרת אין לנו סיכוי".

מחאת אוהדי הפועל ב"ש, אתמול בטרנר, צילום: עוזי ניסים

בב"ש ינסו היום (ראשון) לפתור את סוגיית הקהל מול ההתאחדות לכדורגל. אוהדי ב"ש מעוניינים לשבת ביציע המזרחי ומשם לעודד את הקבוצה, בעוד ההעדפה היא שיישבו מאחורי השער, שכן המזרחי נחשב ל"יציע ישיבה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אמש מול בני סכנין, ארגון האולטראס נותר מחוץ ליציע והשאיר שלט: "אם תקחו לנו את האווירה, אלה היציעים שתקבלו". המסר היה ברור ובב"ש ינסו לסייע, אם כי כרגע הסיכוי אינו גבוה. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר