ז'וסוואה יורה: "בלגיה ורשה לא הציעו לי חוזה חדש"
אקס הפועל ב"ש התראיין בפולין וחשף: "אם אעזוב, זה לא בגלל המאמן או חבריי לקבוצה" • כזכור הפורטוגלי, אחד מהמועמדים לשחקן העונה, הוזכר בהקשר של חזרה לבירת הנגב
Your browser doesn’t support HTML5 audio
הפועל ב"ש שומעת?בפולין פרסמו היום (חמישי) ראיון עם ז'וסוואה, בו הוא תוקף את הנהלת קבוצתו לגיה ורשה, על כך שלטענתו לא עושה מאמצים כדי להשאירו.
"אם אעזוב, זה לא בגלל המאמן או השחקנים, אלאבגלל שלא הנשיא, ולא אף אחד מאנשי המועדון הגישו לי הצעה לחוזה חדש", אמר הפורטוגלי.
כזכור, לפני מספר ימים דווח בפולין על כך שהאדומים מבירת הנגב כברהתעניינו בחזרתו של הקשר ואף פנו אליולקראת העונה הבאה.
למרות שאלופת פולין בעונה שעברה מסיימת עונה פחות מוצלחת מבחינתה כשהיא ממוקמת רק במקום העשירי, היא יכולה להתנחם בעובדה שז'וסוואה הוא אחד מהמועמדים לתואר שחקן העונה, כשלצד שני כיבושים, סיים כמלך הבישולים של הליגה עם 13 כאלו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
