יגיעו לארץ בכל זאת? | צילום: AFP

רשמית: המשחק של דורטמונד נגד מכבי נתניה נדחה

הגרמנים הודיעו שלא יוכלו לקיים את המשחק בשל בעיות טכניות • גורמים העריכו כי יתכן והופעלו על הקבוצה לחצים פוליטיים • מכבי נתניה הודיעה שהמשחק יתואם מחדש לעונת 2022/23

קבוצת הפאר הגרמנית בורוסיה דורטמונד, הייתה אמורה לקיים משחק ידידות בארץ נגד מכבי נתניה ב-17.5, היום הודיע מנכ"ל דורטמונד לקבוצה הישראלית כי דורטמונד לא תגיע לישראל בעוד שבועיים.

 הגרמנים הסבירו כי לא יוכלו לקיים את המשחק במועד שנקבע בשל בעיות טכניות, למרות שכבר הודיעו רשמית על הגעתם ואלפי אוהדים כבר רכשו כרטיסים למשחק. 

גורמים המעורים בפרטים העריכו כי לא מן הנמנע שהופעלו לחצים פולייטים על דורטמונד על מנת שלא תשחק בארץ נגד נתניה, אך אין לכך אישור רשמי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מאוחר יותר, הוציאה מכבי נתניה הודעה רשמית ובה נאמר כי בשבועות הקרובים תגיעה משלחת מטעם דורטמונד לארץ בכדי לתאם משחק ידידות בין הקבוצות במהלך עונת 2022/23.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו