"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רשמית: אלון חזן ימונה למאמן נבחרת ישראל

המנהל המקצועי של נבחרת ישראל יוסי בניון וועדת האיתור החליטו למנות את חזן למאמן הבא של נבחרת ישראל • חזן: "עשיתי דרך ארוכה, מלמדת, מעשירה, משפרת, ואין ספק שלהוביל את נבחרת ישראל הבוגרת זאת פסגת השאיפות של כל מי שבוחר בתפקיד המאמן"

, עודכן
0השמעה
חזן. המאמן הבא של נבחרת ישראל , אלן שיבר
חזן. המאמן הבא של נבחרת ישראל, צילום: אלן שיבר

המנהל המקצועי של נבחרת ישראל, יוסי בניון, הביא בפני ועדת האיתור – יו"ר ההתאחדות אורן חסון, חבר הנהלת ההתאחדות אלי אוחנה, והמאמן אלי כהן – את מועמדותו של אלון חזן לתפקיד מאמן הנבחרת הבוגרת.

ועדת האיתור דנה בנושא והחליטה פה אחד להביא לאישור הנהלת ההתאחדות לכדורגל את אלון חזן כמאמן הנבחרת הבוגרת. ישיבת ההנהלה בנושא צפויה להיערך בזמן הקרוב, לאחריה תתקיים מסיבת עיתונאים בהשתתפות בניון, חסון וחזן.

יוסי בניון: "אלון חזן הוא לא רק אחד השחקנים הגדולים שהצמיח הכדורגל הישראלי, אלא גם מאמן שעשה דרך ארוכה ומרשימה בנבחרות ישראל בגילים השונים. חזן מכיר מצוין את הנבחרת הבוגרת כשחקן וכעוזר מאמן, מוביל את הנבחרת הצעירה לקמפיין מצוין וגורם מוביל בטיפוח רבים מהשחקנים הצעירים של ישראל שיהיו חלק מהנבחרת הבוגרת בעתיד הקרוב והרחוק. נפגשתי ושוחחתי גם עם מועמדים זרים ואין לי ספק כי חזן הוא המאמן הראוי והמתאים מכולם".

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

אורן חסון: "ההמלצה של בניון על אלון חזן התקבלה פה אחד על ידי ועדת האיתור מתוך היכרות ארוכה ועמוקה של כל חבריה עם האיכויות של אלון, היותו גורם מרכזי לאורך שנים בנבחרות ישראל, כשחקן וכמאמן ותפישתו המקצועית. נביא בפני הנהלת ההתאחדות את מועמדותו של מי שעשה מסלול שכלל את אימון כל נבחרות ישראל בגילים השונים, מכיר את הכדורגל שלנו טוב מכולם, מחויב בכל רמ"ח אבריו להצלחת הכדורגל הישראלי ומאמין גדול ביכולתו להביא את הנבחרת הבוגרת ליעדים הגבוהים ביותר. שיתפנו בתהליך את המנהל הטכני של הנבחרות הצעירות יילה חוס, שנתן את ברכתו למהלך וחשב כמונו שהוא נכון. זה יחייב אותנו כמובן למנות מאמן חדש לנבחרת הצעירה לאחר אישור ההנהלה למינוי של חזן, מתוך אמונה שימשיך את ההצלחה ויוביל את הנבחרת הצעירה להשתתפות ביורו 2023".

גם שר התרבות והספורט חילי טרופר בירך את חזן: "ברכות לאלון חזן על בחירתו לשמש מאמן נבחרת ישראל בכדורגל. ואיחולי הצלחה בתפקיד, שחקן ואיש מקצוע מנוסה וגם דמות ערכית ומחויבת. אל אל ישראל!"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אלון חזן: "אמתין לאישור הנהלת ההתאחדות למינויי לתפקיד מאמן הנבחרת הבוגרת, אבל כבר עתה אני מבקש להודות על האמון שנתנו בי המנהל המקצועי יוסי בניון וחברי ועדת האיתור. בכל תפקיד בנבחרות אותי מילאתי, האמנתי תמיד בפוטנציאל של הכדורגל הישראלי. עשיתי דרך ארוכה, מלמדת, מעשירה, משפרת, ואין ספק שלהוביל את נבחרת ישראל הבוגרת זאת פסגת השאיפות של כל מי שבוחר בתפקיד המאמן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר