שבוע מכבי ת"א מצפה להפועל באר שבע. ביום ראשון (20:30) הם יפגשו בליגה וברביעי יחכה להן מפגש בחצי הגמר.
בבאר שבע יודעים שהמאבק על האליפות התרחק מהם ולכן יכוונו בעיקר על עלייה לגמר הגביע. לקראת המשחק הקרוב בליגה, ברדה יתן מנוחה למספר שחקנים. היום (חמישי) המאמן ערך מסיבת עיתונאים יחד עם קשר הקבוצה, רמזי ספורי.
"אני מסתכל רק על המשחק הקרוב ולא על המפגש בחצי הגמר", אמר ברדה. "בהחלט היו לא מעט תובנות מהמשחק האחרון בליגה, היו לא מעט דברים טובים, נסיק מסקנות ונגיע הכי מוכנים וללא חישובים למשחק הקרוב".
לגבי שיתוף אפשרי של שחקני נוער בגלל החיסורים בהתקפה: "אני אשמח להרבה יותר שחקנים עם DNA באר שבעי וכל מי שראוי נלקח בחשבון. כרגע קבוצת הנוער בסיטאוציה טיפה מורכבת ולא אידיאלית. פציעות של החלוצים זה חלק מהמשחק ומהליגה. יש לנו סגל מספיק חזק ואיכותי שיעשו את העבודה".
על הצהובים: "מכבי קבוצה טובה וממושמעת אבל אנחנו מתרכזים בעצמנו ואיך להשתפר וכל משחק הוא שונה מקודמו.
לב"ש יש עדיין מטרות ואחת מהן היא להשתפר ממשחק למשחק ולקדם שחקנים. יש לנו עוד משחקים בליגה ובגביע ולכן מוקדם לעשות סיכומים".
ספורי: "אנחנו השחקנים מסתכלים רק על המשחק בליגה ולא פוזלים אפילו לגביע. נבוא בשביל לשפר את הדברים הפחות טובים ולעשות את הכי טוב כבר בראשון. מאמינים שהמאבק עדיין פתוח יש עוד הרבה נקודות בקופה ובהחלט לא מרימים ידיים".
על יכולותו האישית ושיתוף פעולה עם דור מיכה: "אני ומיכה חברים טובים, כיף לשתף איתו פעולה ובהחלט יש מקום לשיפור אבל המאמן הוא זה שמחליט על השיבוץ. יש קצת ירידה ביכולת שלי אני מודע לזה ועובד על זה, למדו אותי ואני חייב לשפר ולמצוא פתרונות".

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם
להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו