ניצחון חשוב מאוד של עירוני נס ציונה, שגברה היום (שישי) 71:81 על הפועל גלבוע/גליל במשחק בין שתי קבוצות שהיו במאזן זהה לפני המחזור.
פרנק בארטלי (22 נקודות) וטים סוארס (19) הצטיינו וחיפו על משחק חלש של דיאנטה גארט. אחד מהאקס פקטורים היה טל דן שחזר לפרקט אחרי שני משחקים בשל החלטה מקצועית של ליאור ליובין. השחקן הוותיק פתח בחמישייה וסיים עם 13 נקודות, 5 אסיסטים ו-4 ריבאונדים.
יו"ר נס ציונה יניב מזרחי שחגג היום את יום הולדתו לא יכל לבקש מתנה טובה מזו, כשבזכות הניצחון שיפרה הקבוצה בכתום את סיכוייה להעפיל לבית העליון, וגם אם לא תעלה, המשחק הזה עשוי להתגלות כמכריע במאבק על שני הכרטיסים האחרונים לפלייאוף דרך הבית התחתון.

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם
להצטרפותגלבוע התרחקה מאוד מהבית העליון והיא ככל הנראה תצטרך להיאבק על הפלייאוף דרך הבית התחתון. מייקל בריסקר קלע 16 נקודות, אבל חסרונו של סשה קילייה-ג'ונס הורגש בהפסד שקטע רצף של שלושה ניצחונות עבור הצפוניים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו