נבחרת ישראל | צילום: אלן שיבר

פניני, מקל והשאר: שיאני ההופעות בנבחרת ישראל

שני השחקנים הוותיקים כבר חצו מזמן את רף 100 המשחקים במדים הלאומיים, בר טימור יערוך את משחקו ה-50 • האם כל זה יעזור הערב (שני, 20:30) מול גרמניה?

נבחרת ישראל עברה תהליך משמעותי בשנים האחרונות מתוך מטרה לקצור את הפירות כבר בקמפיין מוקדמות גביע העולם 2023 ובמסגרת התהליך התחברה לה חבורה של שחקנים שרצה כבר תקופה ארוכה מה שאמור להקנות לה יתרון מסוים, במיוחד בשיטת החלונות שלא מותירה זמן רב לאימונים במסגרת הנבחרת.

למשחק הערב (שני, 20:30) בהיידלברג מול גרמניה, יגיעו הכחולים-לבנים במטרה לנצח ולכפר מעט על ההפסד בתל אביב ביום שישי. לרשותו של גיא גודס יעמדו כמה שחקנים מנוסים מאוד שכבר שיחקו לא מעט במסגרות הבינלאומיות והלאומיות.

שני הבולטים הם כמובן השחקנים הוותיקים בנבחרת – גיא פניני בן ה-38 שצפוי לערוך את הופעתו ה-163 במדים הלאומיים והקפטן גל מקל שיחגוג בסוף השבוע יום הולדת 34 ואמור לעלות למשחקו ה-108 בכחול-לבן. בר טימור שחזר לנבחרת אחרי תקופה ארוכה יעלה למשחקו ה-50 בנבחרת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שיאני ההופעות בסגל הנוכחי

גיא פניני - 162
גל מקל - 107
בר טימור - 49
שון דאוסון - 43
עידן זלמנסון - 40
רפי מנקו - 29
ג'ייק כהן - 28

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...