"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"הפסדים גורמים לאנשים להיכנס לפאניקה"
למוריס קמפ אין מילה רעה להגיד על מכבי ראשל"צ אותה יפגוש הערב עם בני הרצליה: "ארגון מקצועני עם אנשים טובים, הם עשו שינויים נכונים" • המשחק הגדול בקריירה היה על הראש של מייק ג'יימס וצסק"א: "ניצחון שאזכור לעד" • ולא, אין לו שום קשר לשון קמפ
מוריס קמפ. "מרגיש בנוח בהרצליה" | צילום: אודי ציטיאט

"הפסדים גורמים לאנשים להיכנס לפאניקה"

למוריס קמפ אין מילה רעה להגיד על מכבי ראשל"צ אותה יפגוש הערב עם בני הרצליה: "ארגון מקצועני עם אנשים טובים, הם עשו שינויים נכונים" • המשחק הגדול בקריירה היה על הראש של מייק ג'יימס וצסק"א: "ניצחון שאזכור לעד" • ולא, אין לו שום קשר לשון קמפ

יעקב מאיר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מוריס קמפ חתם בתחילת חודש אוקטובר על חוזה זמני במכבי ראשון לציון. הוא הגיע אחרי שהיה אחד השחקנים הבולטים בליגה בפורטו ריקו, וגם בבית מכבי היה בסדר מבחינה סטטיסטית, אך השילוב עם מאליק דיים לא היה טוב והשניים לא הביאו את הפיזיות והאגרסיביות הנדרשת מתחת הסלים.

לפני כשבוע וחצי עזב את הקבוצה בכתום וחתם בבני הרצליה. כבר במשחקו הראשון בלט לטובה עם 13 נקודות בניצחון המרשים על עירוני נס ציונה. הערב, כבר במשחקו השני במועדון החדש, הוא פוגש את קבוצתו לשעבר.

"אני מרגיש בנוח פה בהרצליה, יש ארגון טוב שנותן תחושה משפחתית", הוא אומר ל"ישראל היום". "יש לנו קבוצה מאוד מוכשרת. מהרגע שהגעתי התרשמתי כמה כישרון יש בקבוצה".

מה לא עבד עבורך בראשל"צ?

"מבחינה אישית הייתי מרוצה מאיך ששיחקתי, סטטיסטית עשיתי את העבודה. כשאתה בונה קבוצה לוקח זמן עד שכולם מתחברים ולכל מועדון יש רגעים פחות טובים. יש להם שחקנים טובים עם הרבה כישרון וגם מאמן מדהים, אז אני מאמין שהם יהיו בסדר. לפעמים בכדורסל מקצועני כל ניצחון חשוב ואם אתה מפסיד אנשים נכנסים לפאניקה, אבל אני חושב שהם עשו שינויים נכונים. היה לי חוזה לחודשיים, יש שם אנשים טובים והם התייחסו אלי בצורה מקצועית ואין לי שום דבר רע להגיד".

קמפ במדי מכבי ראשל"צ. צילום: לירון מולדובן,

אני, שון קמפ ומייק ג'יימס

קמפ (30) נולד במיאמי. הוא חובב מושבע של דיג, ועד היום בקיצים, כשהוא נח מהעונות הארוכות והמתישות, הוא נרגע על החוף כשהחכה בידו ("אני דייג טוב"). לא, אין לו קשר משפחתי לכוכב האן.בי.אי לשעבר שון קמפ: "מצחיק, שואלים אותי הרבה, אבל אין לנו שום קשר", הוא מחייך.

במהלך הקריירה עבר לא מעט קבוצות, והמשחק הגדול ביותר שלו הגיע בעונה שעברה כשצלף 24 נקודות (10 מ-13 מהשדה), לקח 6 ריבאונדים וסיים עם מדד 28 ב-102:107 המדהים של קאלב קארמו הצנועה מאסטוניה על צסק"א מוסקבה הגדולה בליגת הוי.טי.בי. 38 נקודות של דרון הילארד ועוד 19 של אחד בשם מייק ג'יימס לא עזרו לרוסים ההמומים.

"היינו אנדרדוג כי צסק"א אחת משלוש הקבוצות הטובות באירופה וזה ניצחון שאזכור לעד", הוא מספר בהתלהבות."מבחינה אישית היה לי משחק יותר גדול (44 נקודות במשחק ליגה בארגנטינה, י"מ), אבל זה הניצחון האהוב עלי ביותר".

האוהדים בישראל ראו את מלוא הפוטנציאל שלך?

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"אני מתרכז בלהשתפר כל יום ועובד על זה כל הזמן. אני מקווה שאמשיך להשתפר ושהאוהדים בישראל יראו שחקן יותר ויותר טוב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...