"אליפות? בסך הכל ניצחנו כמה משחקים"

יותם הלפרין מנסה להרגיע את ההתלהבות בהפועל ירושלים לאחר ה-56:78 על נס ציונה: "אנחנו עדיין לא משחקים ברמה גבוהה" • וורקמן: "לא הגענו למלוא הפוטנציאל שלנו" • טל דן: "שיחקנו מזעזע וקיבלנו בעיטה בתחת"

יותם הלפרין, צילום: לירון מולדובן

1 שביעות רצון רבה בהפועל ירושלים לאחר הניצחון 56:78 אתמול (שבת) על עירוני נס ציונה שהיה השמיני בתשעה משחקים בכל המסגרות מאז מינויו של יותם הלפרין למאמן.

בקבוצה היו מרוצים בעיקר מהצד ההגנתי. "אנחנו שמחים מההגנה שלנו. עשינו עבודה נהדרת כשעצרנו אותם בהגנה. יש להם שחקנים מוכשרים מאוד והצלחנו לעצור אותם גם בהתקפה ביצענו בצורה טובה", אמר ווילי וורקמן, אחד מסממני ההגנה הבולטים של הקבוצה.

"אנחנו יכולים לשחק יותר טוב", הוסיף הפורוורד. "עדיין לא הגענו למלוא הפוטנציאל שלנו. יש לנו עוד עבודה לעשות כדי להיות טובים יותר".

הלפרין שהיה מאוכזב מאוד מהיכולת שהפגינו שחקניו בשבוע שעבר מול הפועל תל אביב, הפעם כבר נשמע אחרת לגמרי: "היינו מרוכזים כמעט לכל אורך 40 דקות וכמעט לא היו לנו נפילות הגנתיות. הצלחנו לעצור קבוצה טובה עם מאמן אדיר בבית שלה. במשחקי חוץ כאלה ההגנה היא מפתח".

2 בימים האחרונים כמה מהשחקנים לא חשו בטוב. אנשי הצוות הרפואי שלחו אותם מיידית לבדיקות קורונה כדי לשלול הידבקות בתוך הקבוצה. גם בבוקר המשחק עדיין לא היה ברור מי מהם יהיה כשיר, אך השחקנים הבהירו להלפרין שהם יהיו מוכנים ויעמדו לרשות הצוות המקצועי.

 

לאחר המשחק המאמן היה במצב רוח טוב וכשנשאל האם קבוצתו משחקת כמו אלופה הוא אמר "אני לא מכיר את המילים האלה, הם לא בלקסיקון שלנו. אנחנו עדיין לא משחקים כדורסל ברמה גבוהה". לאחר מכן שאל אותו אחד העיתונאים האם יותם הלפרין המאמן הוא עילוי וענה: "מה קרה לכם, בסך הכל ניצחנו כמה משחקים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

3 בנס ציונה היו המומים משתי התבוסות בתוך כמה ימים. "שיחקנו מזעזע וקיבלנו בעיטה בתחת", אמר הקפטן טל דן. "יש פה חבורה של גברים שקיבלה אגרוף ואוי אבוי אם לא נגיע להחזיר בשבוע הבא. יש לנו את הניסיון והאופי כדי לקום מהשבוע הזה ולחזור לעצמנו". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר