משבר. מכבי תל אביב רשמה הערב (שלישי) את הפסדה החמישי ברציפות במסגרת היורוליג לאחר שנכנעה 90:79 לפנרבחצ'ה באיסטנבול. יאניס ספרופולוס ושחקניו ירדו למאזן שלילי וינסו לעצור את הסחף במשחק בית מול אנאדולו אפס ביום חמישי.
"אני חושב שהרבע השלישי שלנו היה רע והוא שם אותנו בפיגור 21 שממנו קשה לחזור", אמר המאמן היווני של הצהובים. "ניסנו לבצע קאמבק ברבע האחרון והורדנו כבר ל-5 הפרש, אבל פספסנו זריקה אחת פנויה, ועוד ריבאונד אחד שלא לקחנו והם קלעו לאחר מכן סל. אלו הרגעים שאחריהם היה לנו קשה מאוד לחזור".
אמר אמר ספרופולוס: "היו לנו הרבה איבודים ואסור לאבד ככה את הכדור כשאתה משחק בחוץ, כי אתה נותן צ'אנס לקבוצה בצד השני. היינו צריכים להיות קשוחים יותר בהגנה וחכמים יותר בהתקפה וזה לא קרה בגלל אותם האיבודים. ברכות לפנרבחצ'ה על הניצחון ואנחנו נצטרך להילחם קשה במשחק הבא שלנו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
