"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כדורסל נשים: 74:79 לבנות הרצליה על מכבי עירוני רמת גן

ויקטוריה מקאולי (26) ומרינה מייברי (25) הובילו קאמבק במחצית השנייה וסידרו ניצחון יוקרתי על מחזיקת הגביע

,עודכן
צילום: באדיבות מנהלת ליגת העל לנשים בכדורסל // מייברי ומקאולי. התעוררו במחצית השנייה

בנות הרצליה ניצחה הערב (ראשון) את מכבי עירוני ר"ג 74:79 במשחק המרכזי של המחזור ה-21 בליגת אתנה ווינר לנשים בכדורסל, המחזור השלישי בבית העליון והתחתון.

מחצית שניייה מצוינת של בנות הרצליה, חרף פיגור של 12 נקודות 55:43 בפתיחתה, שינתה את יחסי הכוחות מול מכבי עירוני ר"ג אותה ניצחה בסיום 74:79.לגמרי לא בטוח שהניצחון הדרמטי הזה יספיק להרצליה כדי להיכנס לארבע הגדולות של העונה בסיום משחקי הבית העליון בפלייאוף, המעניק את כרטיס הכניסה לפיינל פור.

הרבע הראשון של המשחק הסתיים ביתרון 14:19 להרצליה. רבע שני מצויין בהגנה ובמיוחד ביכולת הקליעה של מחזיקת הגביע מרמת גן בו קלעה 30 נקודות לעומת 15 נקודות בלבד של בנות הרצליה שינה את מאזן הכוחות והקבוצות ירדו למחצית עם 34:44 לר"ג.

ויקטוריה מקאולי ומרינה מייברי שהיו חלשות במחצית הראשונות התעוררו (קלעו יחד 51 נקודות מתוך כלל הנקודות של הקבוצה).בתוך שתי דקות מפתיחת המחצית השנייה הן שינו את קצב המשחק שלהן בהגנה ושיפרו משמעותית את יכולת הקליעה שלהן ו-6:25 דקות לפני סיום המשחק, עלתה הרצליה ליתרון 66:67,עליו שמרו עד לסיום.

להרצליה: מקאולי 26, מייברי 25, פרסלי 8, נאג'אי 6, פלג-פלץ 5, עזורי, חדד ושלום 3 כ"א.

לרמת גן: רוטברג 21, הילסמן 20, לב 12, הארדן 11, שה 6 וואלאס 4.

מחר (שני) יושלמו משחקי המחזור (שעה ראשית 19:00):בבית העליון:אליצור לייקה חולון – מכבי הפניקס חיפה; מכבי בן בנות אשדוד – אליצור נווה דוד רמלה.בבית התחתון:הפועל ראשל"צ – א.ס רמת השרון; מכבי רעננה – הפועל בני פ"ת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר