"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כוכב אחר: מכבי ת"א הביסה 59:84 את הפועל חיפה במשחק פתיחת העונה
הצהובים התאוששו מהפסד היורוליג לכוכב האדום עם ניצחון קליל במשחק הראשון של עונת 2021/22 בליגת העל • קינן אוואנס ויפתח זיו הצטיינו
הצהובים חוגגים פתיחה חלקה בליגה | צילום: עודד קרני

כוכב אחר: מכבי ת"א הביסה 59:84 את הפועל חיפה במשחק פתיחת העונה

הצהובים התאוששו מהפסד היורוליג לכוכב האדום עם ניצחון קליל במשחק הראשון של עונת 2021/22 בליגת העל • קינן אוואנס ויפתח זיו הצטיינו

אבי סגל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עונת הכדורסל 2021/22 יצאה לדרך.האלופה מכבי ת"א לא יכלה לקבל יריבה נוחה יותר להתחיל עונה ולנסות להתאושש מהמפלה לכוכב האדום בלגרד.הפועל חיפה אחרי עונת חזרה מצוינת לליגת העל מתחילה את העונה השנייה ביכולת חלשה מאוד. מכבי מטיילת הערב (מוצ"ש) ל-59:84 קל. בכל חמשת המשחקים ביניהן בעונה שעברה מכבי ניצחה את חיפה, והיא לא התקשתה להמשיך בשרשרת הערב.

משחק ממש היה רק ברבע הראשון שהיה שקול. מכאן והלאה מכבי עשתה פחות או יותר את שלה, העניין שחיפה לא ממש הייתה שם כדי להפריע. נכון שהפסד למכבי ביד אליהו הוא דבר סביר, אבל יש דרך לעשות את זה. גרגורי ורגאס עשה דברים גדולים בשלוש קדנציות קודמות במכבי חיפה, הפעם הוא פותח עונה במשחק רע מאוד עם 2 אסיסטים בלבד ו-5 נקודות. זר נוסף, ג׳ייסון תומפסון, קלע סל בודד, הקבוצה מאבדת 25 כדורים וקולעת 4 מ-21 לשלוש. המרעננת הרשמית של העונה שעברה נראתה כבויה, כבדה ועייפה.

אוואנס. נראה טוב מול האקסית, צילום: עודד קרני

בנתונים האלה, מכבי לא הייתה צריכה להתעלות. זה לא היה כוחות. ג׳ון דיברתולומיאו (11 נקודות) היה מצוין במחצית הראשונה, יפתח זיו (12 נקודות) במחצית השנייה, קינאן אוואנס (14 נקודות קלע מוביל) היה טוב מול האקסית וקמרון טיילור שלא שותף ביום חמישי קיבל 22 דקות.

כל זה לא יהיה דומה לשבוע הכפול ביורוליג. מכבי תצטרך לצאת מהמבוכה מול בלגרד בשני משחקי חוץ מול ארמני מילאנו ביום שלישי, ומול וילרבאן ביום חמישי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
זיו מול ורגאס, הערב, צילום: עודד קרני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...